Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θρίλερ στον Ολυμπιακό - Bundesliga o Μπιέλ, δεν πήγε Ρέντη ο… - "Όχι" από Πέρεθ, φουλάρει για άλλον εξτρέμ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 13:35:00

Θρίλερ στον Ολυμπιακό - Bundesliga o Μπιέλ, δεν πήγε Ρέντη ο… - "Όχι" από Πέρεθ, φουλάρει για άλλον εξτρέμ!

Sportdog Team
Θρίλερ στον Ολυμπιακό - Bundesliga o Μπιέλ, δεν πήγε Ρέντη ο… - "Όχι" από Πέρεθ, φουλάρει για άλλον εξτρέμ!

Ποιοι φεύγουν σήμερα, τρέχει για μεταγραφές μέχρι το βράδυ. Δύο ποδοσφαιριστές αποχωρούν εντός της ημέρας από το Λιμάνι, ενώ την ίδια ώρα οι Πειραιώτες τρέχουν για να φέρουν τουλάχιστον έναν παίκτη...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς στο Λιμάνι… τρέχουν για να κλείσουν όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, που αφορούν τόσο προσθήκες παικτών όσο και αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣπορΦμ, ο Πεπ Μπιέλ αναμένεται να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική Άουγκσμπουργκ, η οποία παλεύει για να παραμείνει στην Bundesliga, ενώ και ο Πορόζο εντός της ημέρας θα αποτελεί παρελθόν με διακοπή συμβολαίου.

Η αποχώρηση του Μπιέλ όμως φέρνει και μεταγραφή, καθώς στο Λιμάνι ψάχνουν να κλείσουν έναν εξτρέμ μέχρι το βράδυ. Πρώτος στην λίστα ήταν ο Κάρλες Πέρεθ, ο οποίος ωστόσο απάντηση αρνητικά (τουλάχιστον μέχρι τώρα…) αφού θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία και έτσι οι Πειραιώτες στρέφονται ξανά στην περίπτωση του Ζοβάνε Γκαμπρέλ, για τον οποίο διαβάσατε νωρίτερα και στο sportdog.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags