Facebook Pixel Αποθέωση για Τζόλη! "Έχει ηγετικό ρόλο στη Φορτούνα" - Σπόντα για Εθνική
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-02 07:07:00

Αποθέωση για Τζόλη! "Έχει ηγετικό ρόλο στη Φορτούνα" - Σπόντα για Εθνική

Sportdog Team
Αποθέωση για Τζόλη! "Έχει ηγετικό ρόλο στη Φορτούνα" - Σπόντα για Εθνική

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην προπονητής του Έλληνα ποδοσφαιριστή και αναφέρθηκε στην πορεία του νεαρού παίκτη στη Γερμανία με τη φανέλα της Φορτούνα.

Θωμάς Καλτσούνης: Ο προπονητής του Χρήστου Τζόλη σε μικρή ηλικία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εξέλιξη του πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, αλλά και για τις φετινές του εμφανίσεις στη Γερμανία με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

«Χαίρομαι πολύ που τον ξαναβλέπω στην Γερμανία, τον είχα 16 χρονών, ήταν καλός από τότε και παρακολουθώ την καριέρα του. Χάρηκα όταν έμαθα ότι θα ξαναέρθει κοντά μας και εύχομαι να βρεθούν με την Φορτούνα και στην πρώτη κατηγορία. Έλειπε δύο χρόνια από τον ΠΑΟΚ. Εκείνο το διάστημα ήταν ένα χρόνο στην δική μας ομάδα, και έναν χρόνο σε μία άλλη.

Μετά οι γονείς του αποφάσισαν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Από την μία χάρηκα, από την άλλη, όμως, στεναχωρέθηκα γιατί έχασα έναν καλό παίκτη. Πίστευα ότι θα ήταν καλύτερα να πάει στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά είχαν πάρει μία απόφαση. Του πάει το γερμανικό ποδόσφαιρο, με το 4-3-3 παίζει από τα άκρα και μπορεί να κάνει καριέρα.

Εγώ πιστεύω ότι έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του. Χθες τον άφησε στο γήπεδο 120 λεπτά και του έδωσε να χτυπήσει και το τελευταίο πέναλτι. Στις εφημερίδες σήμερα είναι ο Χρήστος και ο τερματοφύλακας που έπιασε τα πέναλτι. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάρει και άλλη αυτοπεποίθηση.

Αν το παιδί θέλει να χτυπήσει το πέναλτι πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη, έχει χάσει κιόλας, αλλά ξέρει τι κάνει. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ο προπονητής, ότι δεν θα έπρεπε να το βαρέσει α λα Πανένκα. Αφού το έβαλε έτσι, τι σημασία έχει... Τέτοια θέλει ο Χρήστος, να είναι ηγέτης. Έχει τα πιο πολλά γκολ στην ομάδα και είναι 5ος σκόρερ στην κατηγορία. Αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα και θα πρέπει η Φορτούνα να δώσει τα λεφτά για να τον κάνει δικό της. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, επίσης, πρέπει να τον βλέπει και να τον καλέσει στα επόμενα ματς. Μπορεί να γίνει λίγο καλύτερος στα χτυπήματα φάουλ και κόρνερ», είπε ο Θωμάς Καλτσούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελειώνουν ΠΑΟΚ-Κυριάκος: "Δεν θα παίξουν με το μυαλό μας" - "Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags