Γιώργος Παντζιαράς: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και αναφέρθηκε στους αγώνες της ομάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζουν οι Θεσσαλονικείς με τον Άκη Μάντζιο.

«Εύχομαι να είναι ένας τελικός ΠΑΟΚ - Άρης, τα μικρά υποτίθεται παιχνίδια κρύβουν παγίδες, θα πρέπει να είναι προσεκτικός ο Άρης αλλά νομίζω ότι φέτος είναι η χρονιά του να πανηγυρίσει τίτλο μετά από 54 χρόνια.

Ο Άρης από το πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάρει την πρόκριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να βρεθεί στον τελικό.Από την ημέρα που ήρθε ο Άκης Μάντζιος η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, θα πρέπει να στρέψουν όλοι την προσοχή τους στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και μετά να ασχοληθούν με το παιχνίδι του Κυπέλλου», είπε ο Γιώργος Παντζιαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι ξεκίνησε η κόντρα Λουτσέσκου με ΠΑΟ: Η Αθήνα, το "κλεμμένο" και ο Γιοβάνοβιτς - Όλα τα επεισόδια (Vid)