ΠΑΟΚ: Αγώνα για την προημιτελική φάση του Κόπα Αφρικα δίνει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 η Νιγηρία απέναντι στην Ανγκόλα. Ένα ματς που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο αφού αν η Νιγηρία καταφέρει και περάσει στην επόμενη φάση, η απουσία του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ από τις υποχρεώσεις της ομάδας θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, όταν και θα παίξει τον ημιτελικό.

Η αλήθεια είναι πάντως πως η Νιγηρία (και πολύ περισσότερο μετά τον αποκλεισμό του Μαρόκου από τη συνέχεια της διοργάνωσης) οδεύει ολοταχώς για τον τελικό. Σε κάθε περίπτωση αν καταφέρει σήμερα η Νιγηρία να προκριθεί τότε ο Εκόνγκ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ στις 11 Φεβρουαρίου ακόμη και αν αποκλειστεί από την ημιτελική φάση αφού στην καλύτερη περίπτωση θα είναι αργά το βράδι της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποστείλει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα δυο ματς της φάσης των «16» του Conference League.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Σα του Μέντες στο Λιμάνι - Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο - Ποιος "έφαγε" Ράντονιτς!