Facebook Pixel Επιβεβαίωση Sportdog! Διπλή ανανέωση στον ΠΑΟΚ - Αμεσα οι ανακοινώσεις
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-02 14:02:00

Επιβεβαίωση Sportdog! Διπλή ανανέωση στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα με το νέο συμβόλαιο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog! Διπλή ανανέωση στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα με το νέο συμβόλαιο Λουτσέσκου

Πολύ σημαντική είδηση για τον Δικέφαλο του Βορρά, μιας και όπως έγινε γνωστό οι άνθρωποι της ΠΑΕ κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές ώστε να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

ΠΑΟΚ: Κίνηση... ματ από τον Δικέφαλο του Βορρά, μιας και με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία τόσο με τον Τάισον, όσο και με τον Τόμας Μούργκ για την ανανέωση των συμβολαίων τους, τα οποία ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι, κάτι που ήθελε ο Λουτσέσκου και μάλιστα σας είχε ενημερώσει σχετικά το Sportdog.gr.

Όπως έγινε γνωστό ο Τάισον συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά για συμβόλαιο ενός ακόμα έτους, ενώ ο Τόμας Μούργκ θα μείνει στην Τούμπα για δύο ακόμα χρόνια, ενώ από πλευράς ΠΑΕ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της συνεργασίας για ακόμα ένα έτος, με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου.

Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό υπάρχει και οριστική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα 3 χρόνια, με ανθρώπους των δύο πλευρών να έχουν έρθει δώσει το ΟΚ και τις ανακοινώσεις να έρχονται άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον εισαγγελέα οι Big-4 για τα "στημένα" - Ένταση με Σπυρόπουλο - "Θολό" αν αφορά ομάδες της Superleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags