Ο Παναθηναϊκός έκανε το ''μπαμ'' με τον Τάσο Μπακασέτα, με την Δώρα Παντέλη να κάνει εκτενή και αξιόλογη ανάλυση του ποιος είναι ο Έλληνας άσος τεχνικά, τακτικά και ως προσωπικότητα. Η γνωστή δημοσιογράφος μπάσκετ σχολίασε τον χαρακτήρα του Μπακασέτα και εξήρε την ποιότητά του ως αθλητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια καλή επένδυση για τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που κρατάει τα αποδυτήρια. Είναι ένας πολύ καλός αθλητής πραγματικά, εμένα με εντυπωσιάζει να βλέπω έναν αθλητή μέσα στο γήπεδο που είναι πραγματικά αθλητής. Δίνει μεγάλη βάση στο κορμί του. Είναι και πολύ καλός τεχνικά μέσα στο γήπεδο.

Έκανα την έρευνά μου, ο Μπακασέτας ήταν πρώτος στο τουρκικό πρωτάθλημα στις τελικές πάσες με 388, 43 γκολ μαζί με τα πέναλτι και αυτό που μου αρέσει πολύ σε εμένα, που δεν είναι μετρήσιμο στο μπάσκετ, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο, είναι να δημιουργήσεις τις συνθήκες για τις φάσεις.

Σε τέτοιες λοιπόν, καταστάσεις, ο Μπακασέτας είχε 163 δημιουργίες, σέταρε για να το πω μπασκετικά, τις φάσεις για όλους τους υπόλοιπους. 10 από τις 163 μετουσιώθηκαν σε ασίστ. Άρα είναι ένας παίκτης που έχει εκτέλεση, δημιουργία, έμμεση και άμεση, γιατί οι περισσότεροι παίκτες έχουν άμεση δημιουργία.

Η έμμεση δημιουργία σημαίνει ότι έχεις μια πληθωρική παρουσία μέσα στο γήπεδο, έχει μια μεστή παρουσία. Συνδέει αν θέλει, ακόμη και την άμυνα με την επίθεση. Το είδαμε να το κάνει πολλές φορές ο προπονητής του στην Τουρκία».