Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα προβλήματα που προέκυψαν άλλαξαν όλο το σκεπτικό του προπονητή, αφού σε δύο μέρες έχασε Ρέτσο και Μάρτινς, κάτι που τον δυσκολεύει πολύ. Ο Ρέτσος με τον Ντόη είχαν δέσει και τα πήγαιναν καλά και ο Πορτογάλος ήταν στα πλάνα του για το αρχικό σχήμα. Ο Ζέλσον θα είναι έξω για τουλάχιστον 15 μέρες, αφού έχει θλάση. Ο Ρέτσος δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ήταν μία άτυχη στιγμή στην προπόνηση, σε κόντρα με έναν παίκτη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και στη συνέχεια μίλησε για τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το αρχικό σχήμα: «Για την ενδεκάδα, δεν έχει δείξει πολλά πράγματα ο Καρβαλιάλ. Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο (πρώτη φορά δίδυμο στα στόπερ) και Ορτέγκα. Μεσαία γραμμή βλέπουμε, Έσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλο, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει ο Αλεξανδρόπουλος "οκτάρι" και ο Τσικίνιο "δεκάρι". Και μπροστά θα έχουμε Ναβάρο, Μασούρα και Φορτούνη. Δεν θα αποκλείαμε το ενδεχόμενο να παίξει δεκάρι ο Φορτούνη και στα άκρα ο Τσικίνιο. Θέση διεκδικούν, επίσης, ο Όρτα και ο Ποντένσε, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του δεύτερου».

Παράλληλα, άφησε ένα παράθυρο και για τον Ρίτσαρντς, που έχασε κάποιες προπονήσεις ενόψει αυτού του αγώνα.