Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύο θέσεις, νομίζω, πως είναι ανοικτές, όπως έχει φανεί στις δοκιμές, αφού δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα. Μία θέση στα χαφ και μία στα άκρα της επίθεσης είναι ανοικτές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και ανέφερε τα πρόσωπα του πιθανού αρχικού σχήματος.

«Στα άκρα μάλλον θα είναι ο Τσικίνιο, και όχι ο Όρτα, θα είναι βασικός. Μασούρας θα είναι στο ένα άκρο και ψάχνουμε το πρόσωπο για την άλλη θέση στα εξτρέμ. Για τον Φορτούνη υπάρχει ένα ερωτηματικό, αλλά θα δούμε αν θα ξεκινήσει ή θα τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πάντα ένας παίκτης που ξέρει αυτά τα ντέρμπι, έχει προβάδισμα έναντι κάποιου άλλου που μπορεί να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αλλά ξέρει αυτά τα ματς. Θέλει αρκετά τρεξίματα και θέλει πολλή βοήθεια από τα μπακ, κάτι που σημαίνει πως Ροντινέι και Ορτέγκα να πραγματοποιήσουν την καλύτερή τους εμφάνιση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Βάντζικ του ΠΑΟΚ, ήρθε να παίξει στον Ολυμπιακό - Πώς τον "έκλεψαν" στην Τούμπα και οι 500.000 της Ίντερ!