Facebook Pixel Αποκαλύψεις από παίκτη του ΠΑΟΚ - Για αυτό δεν πανηγυρίζει έντονα τα γκολ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 17:12:00

Αποκαλύψεις από παίκτη του ΠΑΟΚ - Για αυτό δεν πανηγυρίζει έντονα τα γκολ του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο και αναφέρθηκε τόσο στην αλλαγή της κατάστασης στο εσωτερικό της ομάδας από την αρχή της χρονιάς, αλλά και γιατί δεν πανηγυρίζει έντονα τα γκολ του σημειώνει.

Τόμας Μουργκ: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, όπου και αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα, όσο για το γεγονός της αναστροφής του κλίματος, μιας και στην αρχή της σεζόν βρέθηκε κοντά στην έξοδο από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για το πώς κατάφερε να αλλάξει τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ: «Υπήρχαν δύο προοπτικές στην αρχή της σεζόν: να μείνω ή να φύγω. Μίλησα με τον προπονητή, αποφάσισα να παραμείνω. Δεν έχω χάσει ούτε μία προπόνηση, δουλεύω χωρίς προβλήματα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα είναι πολύ καλή, αυτό μετράει, δεν θέλω τόσο να μιλάω για τον εαυτό μου».

Για το γεγονός ότι δεν πανηγυρίζει ιδιαίτερα τα γκολ: «Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος μέσα στο παιχνίδι και στα πράγματα, που μπορώ να επηρεάσω, κι όχι ν’ ασχολούμαι, παραδείγματος χάρη, με τη διαιτησία. Οσον αφορά τα γκολ, δεν έχω ιδιαίτερο τρόπο να πανηγυρίζω τα γκολ, παρά μόνο να κάνω λίγη… πλάκα με τους συμπαίκτες μου και να ευχαριστώ ιδιαίτερα εκείνον, που μου έδωσε την ασίστ».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, ν’ ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα», είπε ο Τόμας Μουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όρκος" Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Γι’ αυτό θέλει η ΑΕΚ τον Χουάνγκ - Κίνηση για παίκτη από το Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags