Facebook Pixel Τα δεδομένα για ενδιαφέρον Ίβτις για Ντέλια, Ζίβκοβιτς - Ανατροπή
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 22:47:00

Τα δεδομένα για ενδιαφέρον Ίβιτς για Ντέλια, Ζίβκοβιτς - Ανατροπή για το χρήματα και το... κρυφό ποσοστό

Sportdog Team
Τα δεδομένα για ενδιαφέρον Ίβιτς για Ντέλια, Ζίβκοβιτς - Ανατροπή για το χρήματα και το... κρυφό ποσοστό

Ήταν λογικό να συζητηθεί πολύ το ρεπορτάζ που Ρώσου δημοσιογράφου Ιβάν Καρπόφ, σύμφωνα με το οποίο, η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς θέλει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Ήταν λογικό να συζητηθεί πολύ το ρεπορτάζ που Ρώσου δημοσιογράφου Ιβάν Καρπόφ, σύμφωνα με το οποίο, η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς θέλει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει «o Ζίβκοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Παίζει πραγματικά καλά και κάνει σίγουρα την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτόν», οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Καρπόφ, «η Κράσνονταρ βρίσκεται στον πρώτο γύρο διαπραγματεύσεων για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (σ.σ. η μεταγραφική περίοδος στην Ρωσία ολοκληρώνεται στις 20 Φεβρουαρίου) και μέσα από αυτές διαπιστώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει 7.000.000 ευρώ ευρώ συν το 30% των δικαιωμάτων του Σέρβου μεσοεπιθετικού που ανήκει στον πατέρα του ποδοσφαιριστή. 

Ο Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς, ο πατέρας του παίκτη ζήτησε 3.000.000 ευρώ για το μερίδιό του και δεν τον νοιάζει το υπόλοιπο ποσό της συμφωνίας. Στην Κρασνοντάρ περίμεναν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στην Ευρώπη για να μειωθεί η τιμή. Λίγες μέρες αργότερα η ρωσική ομάδα είναι φανερό ότι προσπαθεί να ρίξει την τιμή δίνοντας συνολικά 7.500.000 ευρώ, δηλαδή 6.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και 1.500.000 ευρώ στον πατέρα του Ζίβκοβιτς. 

Η Κράσνονταρ θα πρέπει να πάει σε συμβιβασμό για να φτάσει η πιθανή συμφωνία με ένα ποσό κοντά στα 8 με 9.000.000 ευρώ». Από πλευράς ΠΑΟΚ, διαψεύδεται οποιαδήποτε κρούση από πλευράς Κράσνονταρ και ενδεχομένως το όλο θέμα να αρχίζει από ερωτήσεις της ρωσικής ομάδας σε τρίτους (ατζέντηδες), σε μία προσπάθεια να συλλέξει πληροφορίες για το πόσο θα μπορούσε να κοστίζει ο Αντρίγια. 

Επίσης, δεν επιβεβαιώνεται και η πληροφορία περί ύπαρξης ποσοστού δικαιωμάτων που κατέχει ο πατέρας του Αντρίγια, Γιόβιτσα. Σε κάθε περίπτωση, αν όντως υπάρχει ζεστός ενδιαφέρον της Κράσνονταρ θα φανεί τις επόμενες μέρες. Ο ΠΑΟΚ τον έχει δεμένο με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ και ορίζει τις τύχες της σχέσης τους. 

Το φοβερό είναι ότι ο Ρώσος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η Κράσνονταρ θα ήθελε και τον Κωνσταντέλια, αλλά είναι απίθανο να δώσει πάνω από 15.000.000 ευρώ που ζητά ο Ιβάν Σαββίδης γιατί ήδη έχει πρόταση σε αυτά τα λεφτά από τη Λειψία (!).

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όρκος" Μελισσανίδη για... Ολυμπιακό - Γι’ αυτό θέλει η ΑΕΚ τον Χουάνγκ - Κίνηση για παίκτη από το Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags