Ανδρέας Παντζιαράς: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός και μίλησε για την παρουσια του στον ΑO Χανιώτης και για το υπόλοιπο της σεζόν σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας, όπου στάθηκε στην ευκαιρία του Άρη να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Πού βρίσκεται σήμερα: «Είμαι στον ΑΟ Χανιώτης που προσπαθεί να σταθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαστε στην 6η θέση σε έναν δύσκολο όμιλο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Super League: «Είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, οι τέσσερις πρώτες ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες τις άλλες θέσεις. Ο Άρης έχει μια μεγάλη ευκαιρία για το κύπελλο και πρέπει να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι. Ο Άκης Μάντζιος έχει 15-16 παίκτες έχουν κατανοήσει τον τρόπο παιχνιδιού και έρχονται τα αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρά επιθετική ομάδα ελκυστική να τη βλέπεις, όπως και η ΑΕΚ. Ο Άρης έχει καλό προπονητή, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του Λουτσέσκου ενώ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι απρόβλεπτοι,. Στον Παναθηναϊκό ο Tερίμ είναι απρόβλεπτος και για τη δική του ομάδα. Είναι δύο ομάδες που δεν πατάνε καλά στα ποδιά τους. Στη Λεωφόρο δεν είναι παιχνίδι τίτλου αλλά για το ποιος θα πάρει περισσότερη ψυχολογία», είπε ο Ανδρέας Παντζιαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Μπακασέτας του Ολυμπιακού - Κρούση σε άσο της Εθνικής, πρώην ηγέτης ελληνικής ομάδας - Νέα πρόταση!