Facebook Pixel Πήρε θέση ο Βαρούχας για τις φωνές του ΠΑΟΚ - Τρομερή ατάκα για το VAR
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-05 00:24:00

Πήρε θέση ο Βαρούχας για τις φωνές του ΠΑΟΚ - Δείτε τη φάση - Τρομερή ατάκα για το VAR! (Vid)

Sportdog Team

Ξεκάθαρος ο καθηγητής διαιτησίας για όσα είδαμε στο Περιστέρι και όσα θα δούμε στη συνέχεια…

Ο Παναγιώτης Βαρούχας χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία στην αναμέτρηση Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της οποίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε έντονα για ακυρωθέν γκολ του Δικεφάλου.

Αναφορικά λοιπόν με την επίμαχη φάση του 41', που ο VAR ακύρωσε γκολ για οφσάιντ μετά από έλεγχο που διήρκησε πέντε λεπτά, ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση υπέρ του VAR και των γραμμών (σ.σ. άλλωστε και στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις γραμμές που τοποθετούνται με τη συνδρομή της τεχνολογίας). Ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά πως οι υπεύθυνοι "έχουν τα γένια και τα χτένια για να κρίνουν αν οι γραμμές μπαίνουν σωστά και αν το VAR είναι επαρκές ή όχι. Τέτοιες φάσεις έχουμε δει πολλές και θα δούμε περισσότερες στο μέλλον"!

Κατά τα άλλα, ο καθηγητής διαιτησίας αναφέρθηκε σε δύο ακόμα φάσεις, συμφωνώντας με τις υποδείξεις του διαιτητή. Υποστήριξε πως δεν υπάρχει πέναλτι για τον Ατρόμητο στο 32' , αφού το χέρι του Μπάμπα εντός περιοχής ήταν σε φυσική θέση. Αντίστοιχα, δεν υφίσταται παράβαση πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 34', καθώς ο αμυντικός του Ατρομήτου βρίσκει πρώτος την μπάλα και ο Ζίβκοβιτς τον πατά στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συνεχίζει ο Λουτσέσκου με νέες ’’αιχμές’’ για διαιτησία - Απάντησε στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags