Ο Σενεγαλέζος χαφ, που πέρασε ξανά από τους Κιτρινόμαυρους, έμεινε ελεύθερος από την Άντανα Ντεμίρσπορ κι έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η αλήθεια είναι πως η περίπτωσή του τέθηκε στα υπόψη του Άρη, που υπό προϋποθέσεις, ίσως κάνει κίνηση για τη μεσαία γραμμή. Ήταν ένα θέμα με αρκετές δυσκολίες από την αρχή, μιας και ο 33χρονος μέσος είχε στα χέρια του κι άλλες προτάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε κοντά την αγγλική Κάρντιφ, ωστόσο οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Την ίδια ώρα βέβαια ούτε ο Άρης καιγόταν γι’ αυτή την περίπτωση και δεν ήταν η πρώτη επιλογή του, ενώ και ο Εντιαγέ, φαίνεται πως έδινε προτεραιότητα σε κρούσεις που είχε από άλλες ομάδες.

Ο Εντιαγέ πάντως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός θα είναι και πάλι στην Τουρκία μιας και συμφώνησε με την Πεντίκσπορ. Μάλιστα, η, όπως όλα δείχνουν νέα ομάδα του, έπαιξε με την πρώην του Σενεγαλέζου, την Άντανα, την οποία και κέρδισε με 2-1. Ο Εντιαγέ ήταν τις εξέδρες και σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την Πεντίκσπορ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Βαρούχας για τις φωνές του ΠΑΟΚ - Δείτε τη φάση - Τρομερή ατάκα για το VAR! (Vid)