Νίκος Σταματέλος: Για την ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων, που ανάμεσα στα άλλα σημείωσε ότι οι Πειραιώτες δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του παιχνιδιού και το πλήρωσαν.​

«Είδαμε έναν Ολυμπιακό εντελώς ανέτοιμο, από τον προπονητή μέχρι και τους παίκτες, με εξαίρεση τους Μασούρα, Τσικίνιο, Κάρμο και Αλεξανδρόπουλο, που ψάχνουμε να βρούμε γιατί τον έβγαλε. Ο Καρβαλιάλ είχε ως οδηγό το παιχνίδι του Κυπέλλου, μέχρι και τον Ρίτσαρντς είδαμε αριστερό εξτρέμ, αλλά τότε είχε κάποια λεπτά και είχε να παίξει έναν μήνα.

 

Έβαλε δύο αριστερά μπακ και δεν είδαμε κάτι στα αριστερά. Ο Τερίμ είδε την ''τρύπα'' και τη σημάδεψε, περιμένοντας τον Κίνι να διορθώσει πράγματα και δεν άλλαξε η εικόνα σε μεγάλο βαθμό. Στις περισσότερες φάσεις, οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαιναν δεύτεροι στην μπάλα. Μετά άλλαξε το σύστημα, υπό την πίεση να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός τη νίκη, και εκεί έβγαλε μία αντίδραση.

Που σημαίνει πως σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός για το πρωτάθλημα, για να μη βρεθεί 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή, δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε να εμφανιστεί. Απείχε πολύ από την εικόνα που έπρεπε να έχει ο Ολυμπιακός, για να δείξει ότι είναι εδώ και να πιάσει στην ισοβαθμία τον Παναθηναϊκό», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδικαιολόγητη κίνηση Καρβαλιάλ, πανικοβλήθηκε - Λάθος με Αλεξανδρόπουλο - Τέλος τα... όνειρα!