Facebook Pixel Ώρα ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ - Σήμερα έρχονται οι ανακοινώσεις
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 11:15:00

Ώρα ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ - Σήμερα έρχονται οι ανακοινώσεις - Ποιος υπογράφει!

Sportdog Team

Σημαντική εξέλιξη στον Δικέφαλο του Βορρά. Αυτός υπογράφει νέο συμβόλαιο.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Τάισον και κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου και του Τόμας Μουργκ, αφού θα πέσουν και οι υπογραφές που χρειάζονται για να τελειώσει οριστικά η υπόθεση της ανανέωσης του.

Ο Αυστριακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Δικέφαλο για συμβόλαιο τριών ετών (2+1 για την ακρίβεια) και αυτό που απομένει να γίνει είναι
να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, με την άφιξη του να έχει προγραμματιστεί για σήμερα, όπου μαζί με τον πελάτη του θα δώσουν το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Να σημειωθεί πως ο Τόμας Μουργκ που ήταν εκτός ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά λογίζεται ως βασικός φέτος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα εισπράξει, όπως έχετε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR, ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ ετησίως, αυξάνοντας τις απολαβές του σε σχέση με το συμβόλαιο που ισχύει αυτή την στιγμή.

Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων των δυο πλευρών, για να φτάσουν κοντά σε συμφωνία για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ χρειάστηκε να μειώσει τις αρχικές του απαιτήσεις που ήταν αρκετά μεγάλες, να πάρει δηλαδή μια αύξηση της τάξης του 50%, ωστόσο έκανε πίσω και συμφώνησε με την πρόταση του Δικεφάλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα εκτιμώντας το γεγονός ότι έδειξε φέτος ότι μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην επίθεση του Δικεφάλου. Ο Αυστριακός είναι μέχρι στιγμής ο joker του ΠΑΟΚ στην σεζόν, δεδομένου του ότι το καλοκαίρι ήταν σχεδόν… εκτός πλάνων αλλά μετράει ήδη μέχρι τώρα εννιά γκολ, από τα οποία οκτώ στο πρωτάθλημα και τρεις ασίστ, δείχνοντας ότι αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο γκρουπ που χρησιμοποιεί ο προπονητής του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μαρινάκης με Άλβες για συγκεκριμένο λόγο - Κωμικό για Ντάρκο-Γιοβάνοβιτς, δεν είναι... απελπισμένος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags