Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τσίκινης για το ακυρωθέν γκολ Οζντόεφ:
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 10:42:00

Τσίκινης για το ακυρωθέν γκολ Οζντόεφ: "Στα περισσότερα στοπ-καρέ καλύπτεται - Δυσκολία φάσης, ανικανότητα διαιτητή"

Sportdog Team

Ο παλαίμαχος διαιτητής πήρε θέση για το ακυρωθέν τέρμα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, που προκάλεσε τα παράπονα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, και μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, σχολίασε τη φάση του γκολ του Μάγκομεντ Οζντόεφ που ακυρώθηκε, ενώ μίλησε για την πρόταση του Αρσέν Βενγκέρ που αλλάζει το οφσάιντ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ακύρωση του γκολ του Οζντόεφ: «Την είδα πολλές φορές τη φάση, στα περισσότερα στοπ-καρέ ο παίκτης του ΠΑΟΚ καλύπτεται. Αυτά τα οριακά οφσάιντ έχουν τον κίνδυνο να εμπεριέχουν το λάθος, μιλάμε για το ανθρώπινο χέρι που μπορεί να βγάλει μια οριακή φάση και να επηρεάσει αποτέλεσμα. Σε τέτοιες φάσεις που είναι οριακές, πρέπει να βγουν οι συζητήσεις των διαιτητών με τον VAR. Η καθυστέρηση έχει να κάνει τη δυσκολία της φάσης, αλλά και την ανικανότητα του διαιτητή».

Για την πρόταση του Βενγκέρ: «Από τον Ιούνιο θα δούμε μια καινοτομία από την UEFA, που καταργείται ένα μυτάκι ή κάτι οριακό. Θα πάμε υπέρ του επιθετικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να είναι εκτεθειμένο ένα μεγάλο μέρος του σώματος για να είναι οφσάιντ. Αυτή είναι η πρόταση του Βενγκέρ».

Για το ημι-αυτόματο οφσάιντ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί το ημι-αυτόματο οφσάιντ στην Ελλάδα γιατί υπάρχουν τεχνικές αμέλειες, εδώ για το VAR υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές κάμερες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέμης: "Δεν έχω ξαναδεί έτσι τον ΠΑΟΚ - Σπάνιο αυτό που έκανε με Ατρόμητο - Θύμισε ΑΕΚ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags