Facebook Pixel Το... φωνάζει ο Μπερνάρ! "Να φύγω από τον ΠΑΟ πρωταθλητής"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 12:37:00

Το... φωνάζει ο Μπερνάρ! "Να φύγω από τον ΠΑΟ πρωταθλητής - Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ"

Sportdog Team
Το... φωνάζει ο Μπερνάρ! "Να φύγω από τον ΠΑΟ πρωταθλητής - Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ"

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην πατρίδα του, μιας και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι, όμως στόχος του είναι να κατακτήσει τον φετινό τίτλο με τον Παναθηναϊκό.

Μπερνάρ: Στην Ατλετικο Μινέιρο θα συνεχίσει από το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, καθώς δεν ήρθε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ίδιο πάντως να μιλάει στην Sportday και να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι η επιθυμία του είναι να φύγει πρωταθλητής από τους Πρασίνους.

«Θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής. Θα δώσω όλη μου την καρδιά και όλη την ενέργειά μου για να το καταφέρω αυτό. Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι πάντα επικεντρωμένα στο πώς θα νικήσω. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προπονούμαι σκληρά. "OK", ορισμένες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλά πάντα προσπαθώ να βγάζω ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Αυτό έχω μέσα μου ως φιλοσοφία και ως τρόπο ζωής. Αυτό θα συνεχίσω μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας άλλους τέσσερις μήνες και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε και να μείνουν σε όλους μας αξέχαστοι.

Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας. Είναι πάνω απ' όλα θέμα καρδιάς. Πρέπει να παλέψεις, να τρέξεις πολύ, να κάνεις θυσίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κάνεις πράγματα που συνήθως δεν κάνεις. Είναι θέμα γοήτρου, ιστορίας και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε μ΄πια τέτοια νίκη, σε τέτοιο παιχνίδι για πρώτη φορά φέτος. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσεις. Δεν έχει σημασία αν θα παίξεις πολύ καλά, αυτό που μετράει είναι να νικάς. Στο τέλος πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς που ήταν πολύ σημαντικοί για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας», είπε ο Μπερνάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό το θέμα Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Γιατί... ξενέρωσε ο Έλληνας άσος - Πρώτη αποστολή Κοβάσεβιτς

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags