Facebook Pixel Πήρε θέση Έλληνας τεχνικός - "Την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 00:42:00

Πήρε θέση Έλληνας τεχνικός - "Την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ - Δεν έχει ισορροπία ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Πήρε θέση Έλληνας τεχνικός - "Την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ - Δεν έχει ισορροπία ο Ολυμπιακός"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Super League, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι την καλύτερη εικόνα την έχει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Γιάννης Χριστόπουλος: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το Πρωτάθλημα που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ο Έλληνας προπονητής που αρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την καλύτερη ομάδα, αυτή την στιγμή στη Super League.

Αυτά τα νούμερα αντικατοπτρίζουν την βαθμολογία που ισχύει αυτή την στιγμή, κατά την οποία ο ΠΑΟΚ έχει μακράν την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Δείχνει πιο φρέσκος και με καλύτερη ενέργεια. Και η ΑΕΚ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

Οι διαφορές πάντως με τα υπόλοιπα κλαμπ είναι μεγάλες τους δύο τελευταίους μήνες. Στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθούν τα πάντα. Έρχονται κάποια ματς για τον ΠΑΟΚ που θα έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έχει στην Τούμπα την ΑΕΚ και αμέσως μετά τον Ολυμπιακό. Θα μετρήσει και δυνάμεις. Πέρυσι όταν ξεκίνησαν τα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ είχε τους περισσότερους πόντους στα ντέρμπι. Αλλά όταν ξεκίνησαν τα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ δεν είχε μία ανάλογη πορεία έως το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει χρόνο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ισορροπία. Δεν ξέρουμε πως θα είναι σε ένα μήνα. Η ΑΕΚ έχει σταθερότητα. Αυτή την στιγμή, πάλι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται διαφορετικός, αλλαγμένος. Έχει ενέργεια. Ποιότητα. Στις πάσες και στο σκοράρισμα. Τα γκολ που πετυχαίνει ως ομάδα, το αποδεικνύουν. Με μία νίκη ή με μία ήττα στο Πρωτάθλημα, τα προγνωστικά ανατρέπονται. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, πολύ κοντά του είναι η ΑΕΚ.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ολυμπιακός, όσον αφορά την τετράδα. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ τότε θα αυξήσει την διαφορά. Κάθε πόντος είναι χρυσάφι. Φαίνεται να έχει μία άλλη δυναμική, ειδικά την φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε σε εύκολα ματς. Και βέβαια είναι καθοριστικά τα πλέι οφ. Αυτά θα είναι καθοριστικά τα παιχνίδια που ακολουθούν. Σίγουρα αυτό είναι σημαντικό”, είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον "αέρα" ο Καρβαλιάλ - Νέες φήμες για αλλαγή προπονητή στο λιμάνι - Το όνομα που ακούγεται!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags