Facebook Pixel Ατάκες Γιδόπουλου: ’’Για... κλάματα ο Ολυμπιακός - Πολύ λίγος ο Καρβαλιάλ,
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 20:31:00

Ατάκες Γιδόπουλου: ’’Για... κλάματα ο Ολυμπιακός - Πολύ λίγος ο Καρβαλιάλ, είχαν... Θεό τον Φορτούνη’’

Sportdog Team
Ατάκες Γιδόπουλου: ’’Για... κλάματα ο Ολυμπιακός - Πολύ λίγος ο Καρβαλιάλ, είχαν... Θεό τον Φορτούνη’’

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ''καυστικός'' μιλώντας για τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, έκανε εντύπωση με την άποψή του για την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Aυτός που είναι για κλάματα είναι ο Ολυμπιακός, έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη κάποιοι παρατρεχάμενοι εκεί γύρω, του φορτώνουν 16 - 18 μεταγραφές κάθε χρόνο και διώχνουν τους καλύτερους. Έδιωξαν τον Χάμες Ροντρίγκεζ, τον Μαρσέλο, φάγανε τον καλύτερο χαφ που ήταν ο Καμαρά για να φέρουν άλλους. Γιατί από αυτόυς που ήρθαν δεν ήρθε ένας πολύ καλός παίκτης; Φέρνουν μετριότητες για τους αλλάζουν. Ο πρόπονητής τους είναi πολύ λίγος.

Παίζει ανάλογα με τη φόρμα κάθε παίκτη, χωρίς σύστημα.Κάποιοι τον έχουν πιάσει κορόιδο. Κάποτε ο Ολυμπιακός υπερτερούσε των άλλων ομάδων επειδή είχε τις καλύτερες διασυνδέσεις με τους μεγάλους μάνατζερ. Γιατί πουλήθηκε 15 εκατομμύρια ο Ρέτσος; O Mανωλάς; Όλοι πουλήθηκαν υπερβολικά. Πήραν τσούβαλια παίκτες και τους παρουσίζουν ως τους καλύτερους ενώ δεν είναι. Στον επόμενο αγώνα που δεν θα πάει καλά θα φύγει κι ο προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλασαν μεταγραφή Κοβάσεβιτς οι Καρβαλιάλ, Άλβες - Αποφασίζει για προπονητή και... αποδυτήρια με Καρεμπέ!

Όσο κι αν τον πιάνουν κορόιδο τον Μαρινάκη βλέπει ότι η ομάδα του δεν πάιζει καλά. Εδώ είχαν κάνει Θεό τον Φορτούνη και τώρα δεν τον βάζουν, τον κατάντησαν αναπληρωματικό. Του έχουν φορτώσει 17 χαφ. Τι να τα κάνει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags