Facebook Pixel Νικολογιάννης: ’’Βέρμπιτς, Σπόραρ πιθανόν να παίξουν με Πανσερραϊκό’’ - Απ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 21:56:00

Νικολογιάννης: ’’Ανοιχτό για Βέρμπιτς, Σπόραρ με Πανσερραϊκό’’ - Αποκάλυψη για Κώτσιρα!

Sportdog Team
Νικολογιάννης: ’’Ανοιχτό για Βέρμπιτς, Σπόραρ με Πανσερραϊκό’’ - Αποκάλυψη για Κώτσιρα!

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού σχολίασε τα αγωνιστικά δεδομένα και αποκάλυψε τι θα συμβεί με τον Κώτσιρα.

Για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό, τις πιθανές επιστροφές, αλλά και για το ''καυτό'' μέτωπο των ανανεώσεων μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε:

«Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για Πανσερραϊκό. Βαγιαννίδης, Σπόραρ έχουν πιθανότητες να είναι έτοιμες. Θα δούμε για τον Βέρμπιτς. Ο Ιωαννίδης δε νομίζω να είναι έτοιμος, αλλά ας περιμένουμε λίγες ημέρες για να βεβαιωθούμε. Στον Παναθηναϊκό δε θα πάρουν το παραμικρό ρίσκο. Υπάρχει και ο Γερεμέγεφ που κάνει μια χαρά τη δουλειά του».

Για τις επόμενες ημέρες των προπονήσεων: «Είναι η πρώτη εβδομάδα, μετά τα δυο ρεπό, που θα έχει τη δυνατότητα ο Τερίμ να δουλέψει. Από τη μέρα που ήρθε η ομάδα έπαιζε κάθε τρεις ημέρες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα δουλέψει σε αυτές τις προπονήσεις. Ο μοναδικός στόχος, φυσικά, είναι η νίκη για να αξιοποιηθεί η νίκη επί του Ολυμπιακού. Θα είναι το πρώτο εκτός έδρας ματς με τέτοιου είδους ομάδας με τον Τερίμ στον πάγκο. Τα υπόλοιπα εκτός ήταν ντέρμπι και το ματς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό το θέμα Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Γιατί... ξενέρωσε ο Έλληνας άσος - Πρώτη αποστολή Κοβάσεβιτς

Για το κομμάτι των ανανεώσεων: «Νομίζω ότι θα προχωρήσει η ανανέωση του Κώτσιρα. Έχει κάνει έναν τρομερό μήνα. Για τους άλλους θα πρέπει να περάσει καιρός. Να δει περισσότερο ο Τερίμ τους Παλάσιος, Χουάνκαρ. Ο Ζέκα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και θα δούμε ποια θα είναι η απόφασή του μετά. Έτσι κι αλλιώς επέστρεψε για να τελειώσει την καριέρα του και να συνεχίσει από άλλο πόστο».

Για την άνοδο του Γεντβάι: «Αν συνεχίσει έτσι, όπως το τελευταίο διάστημα, θεωρώ δεδομένη την κίνηση του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή είναι ένας εκ των βασικών στόπερ».

Το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags