Facebook Pixel Ξεκάθαρος Αυστριακός κόουτς: ’’Θα ανανέωνα τον Σβαμπ, χρήσιμος ο Μουργκ γι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 14:57:00

Ξεκάθαρος Αυστριακός κόουτς: ’’Θα ανανέωνα τον Σβαμπ, χρήσιμος ο Μουργκ για ΠΑΟΚ’’

Sportdog Team

Αποθέωση για τους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας από Αυστριακό προπονητή.

Στο Metropolis 95,5 παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης, Ντίντι Κουμπάουερ, μιλώντας για την ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Μουργκ στον ΠΑΟΚ και για την ηγετική παρουσία του Στέφαν Σβαμπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Μουργκ: «Το περίμενα πως θα ανανεώσει ο Τόμας, παίζει ένα τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο γιατί παίζει σε νέα θέση που του ταιριάζει. Είναι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του, δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, μόνο με τον Σβαμπ έχω μιλήσει. Ο προπονητής του τον ξέρει πάρα πολύ καλά, η θέση του ταιριάζει πολύ καλά και όταν είναι κοντά στην περιοχή είναι επικίνδυνος και δίνει και καλές πάσες. Είναι 29 ετών, τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι τα καλύτερα. Και στο ίδιο επίπεδο να μείνει, είναι χρήσιμος στον ΠΑΟΚ, φυσικά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει ακόμη καλύτερα».

Αν πρέπει να ανανεώσει και ο Σβαμπ: «Αν ήμουν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ θα τον ανανέωνα, είναι αρχηγός και ηγέτης, είναι πολύ θετική επιρροή για τα αποδυτήρια. Παίζουν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ ο Σβαμπ και ο Μουργκ, αν πάρουν τον τίτλο και πάνε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα χάσω παιχνίδι τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" και ποδοσφαιριστής μετά τη Λεωφόρο στον Ολυμπιακό - Ο φορ Ναζόν για τον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags