ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος για τρίτη σερί εβδομάδα, με την συμπλήρωση 21 αγώνων στην κανονική διάρκεια και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον να γυρίσουμε τον χρόνο έναν χρόνο πίσω για να δούμε που βρισκόταν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ότι αφορά τα δεδομένα της Superleague. Η σύγκριση του πέρσι με το φέτος, δείχνει πως φέτος η πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα ειναι εκ διαμέτρου αντίθετη,

Πέρσι μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής και το 0-0 εντός έδρας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είχε μαζέψει 43 βαθμούς, όντας στο -7 από την ΑΕΚ που ήταν πρώτη και στο -5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Φέτος η κατάσταση όχι μόνο σε εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην βαθμολογία ειναι διαφορετική, με τον Δικέφαλο να έχει την ευκαιρία κερδίζοντας την Ένωση να πάει στο +5 από την προσεχή αντίπαλο του, φτάνοντας τους 53 βαθμούς, μιας που έχει ήδη 50 μέχρι τώρα.

Εκεί που η διαφορά ειναι χαώδης σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ είναι στην επιθετική του συγκομιδή απέναντι στην αντίπαλη εστία. Πέρσι μετά από 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος είχε πετύχει μόλις 32 γκολ, ενώ φέτος μετράει 25 γκολ περισσότερα (!) με τον συνολικό αριθμό τερμάτων να φτάνει στα 57, όντας η καλύτερη επίθεση στην Superleague ως τώρα.

Στο συν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και σε επίπεδο νικών σε σχέση με πέρσι, μιας που πέρσι στο ίδιο διάστημα των 21 αγώνων στο πρωτάθλημα είχε 12 νίκες, ενώ φέτος έχει κάνει 16 και… συνεχίζει. Γενικότερα ο Δικέφαλος βρίσκεται στο… συν σε σχέση με την περσινή χρονιά που άρχισε οδυνηρά με τον αποκλεισμό από την Λέφσκι και τελείωσε ακόμα πιο άσχημα με τον χαμένο τελικό στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν - Εξελίσσει και πουλάει "χρυσό" τους νέους - Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς