Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ΠΑΟΚ! "Προπόνηση 2-3 φορές την εβδομάδα - Μπάλα για έξι μήνες"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 10:07:00

Αποκάλυψη για Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ΠΑΟΚ! "Προπόνηση 2-3 φορές την εβδομάδα - Μπάλα για έξι μήνες"

Sportdog Team

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας Στε Ντο Κο (4η κατηγορία), Σέες Λάγκεντικ, στην οποία συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ήταν και για εμάς μια έκπληξη, γιατί ο Ντιέγκο επέστρεψε στην Ολλανδία και έψαχνε να βρει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Εκανε προπόνηση μαζί μας και περίμενε μια πρόταση από επαγγελματικό σύλλογο, οι ευκαιρίες δεν ήταν αυτές που ήθελε. Εκανε προπονήσεις, δεν ήρθαν οι προτάσεις που περίμενε και του είπα να μείνει για έξι μήνες για να μείνει ενεργός και μετά βλέπει τι θα κάνει. Ρώτησε την ελληνική και την ολλανδική ομοσπονδία για το αν μπορεί να υπογράψει, έχει τη δυνατότητα να παίξει. Δεν ξέρω αν θα παίξει, αυτό το ξέρει ο προπονητής μας, πάντως προπονείται μαζί μας 2-3 φορές την εβδομάδα» τόνισε αρχικά.

«Ο Ντιέγκο έχει κάνει 6 φορές μαζί μας προπόνηση, τις έβγαλε κανονικά. Πιστεύω πως θα είναι με την ομάδα, θα φανεί αν θα παίξει. Δεν είμαστε ερασιτεχνική ομάδα, έχουμε παίκτες που έχουν περάσει από διάφορες ολλανδικές ομάδες. Εμείς κάναμε ένα καλό πρώτο μισό πρωταθλήματος, θέλουμε λίγη ώθηση ακόμη για να γίνουμε πρωταθλητές και πιστεύουμε πως θα μας την δώσει ο Μπίσεσβαρ».

Για το αν μίλησε μαζί του για τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά έχουμε μιλήσει για πάρα πολλά με τον Ντιέγκο. Είναι περήφανος που έπαιξε στον ΠΑΟΚ, ο Ντιέγκο είναι βιβλίο για τα μικρά παιδιά και μπορείς να μάθεις πολλά μαζί του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags