Η συζύτηση περί αλλαγής του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τις ενδείξεις να μην είναι στο μέρος του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος μοιάζει φευγάτος, βλέποντας μάλιστα και διάφορους "διαδόχους" να "παίζουν", ήδη, στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ.

Μετά το χθεσινό ραντεβού με τον πρώην τεχνικό της ΑΖ Άλκμααρ, Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος είδε μάλιστα από κοντά την μεγάλη πρόκριση της Κ19 των Πειραιωτών στους "16" του Youth League, ακούστηκε και το όνομα του πρώην... ΠΑΟΚτσή, Ιγκόρ Τούντορ.

Ωστόσο, εμφανίστηκε ακόμα ένα γνωστό όνομα στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον 62χρονο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας μάλιστα κατακτήσει με τους Ανδαλουσιανούς το Europa League, την σεζόν 2022-2023. Μάλιστα, βρέθηκε και στο "Γ. Καραϊσκάκης" το περασμένο Αύγουστο, ως προπονητής των Σεβιγιάνων, στον τελικό του Super Cup με την Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους Ισπανούς τεχνικούς, με μεγάλη παρουσία στα γήπεδα της La Liga, προεξέχοντος της Έιμπαρ, στον πάγκο της οποίας κάθισε από το 2015 έως το 2021. Πέρα από την Έιμπαρ, έχει βρεθεί μεταξύ άλλων στους πάγκους των Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Αλαβές.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξηλώνει" τον... μισό Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Ενημερώθηκαν 10 ότι φεύγουν - Απόφαση Φορτούνη για ΑΕΚ, ΠΑΟ