Facebook Pixel Τάκης Τσουκαλάς - Ολυμπιακός: "Δεν παίρνουν πρωτάθλημα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 15:16:00

Τσουκαλάς: "Δεν παίρνουν πρωτάθλημα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Το γυρίζει ο Ολυμπιακός - Νύχτα θα φύγει ο Αταμάν"!

Sportdog Team
Τσουκαλάς: "Δεν παίρνουν πρωτάθλημα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Το γυρίζει ο Ολυμπιακός - Νύχτα θα φύγει ο Αταμάν"!

Ο νέος προπονητής, το διπλό στην Τούμπα και οι βολές στο μπάσκετ. Ο γνωστός οπαδός και παρουσιαστής της οπαδικής εκπομπής σχολιάζει την επικαιρότητα των Πειραιωτών και όχι μόνο...
 

Ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή της Τετάρτης που κάνει στο διαδίκτυο, προέβλεψε ότι ο Πασκάλ Γιάνσεν δεν πρόκειται να αναλάβει τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έκανε προβλέψεις για τη μάχη του πρωταθλήματος σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

Αρχικά ανέφερε: «Έχουν γίνει πολλά λάθη από την αρχή της χρονιάς, προπονητές, μεταγραφές. Τα έχουμε πει. Η κίνηση του Κοβάσεβιτς και η ενεργοποίηση του Καρεμπέ, είναι σημαντικές εξελίξεις. Με την άφιξη του προπονητή που θα έρθει, που δεν θα είναι ο Γιάνσεν. Θα είναι ένας προπονητής που θα τον σέβονται οι παίκτες και θα ξέρει τι του γίνεται. Δεν έχω κάτι με τον Ολλανδό, αλλά έμαθα ότι είναι άπειρος. Δεν πρέπει να γίνει ξανά τέτοιο λάθος. Όλοι οι παίκτες που πήραμε ξέρουν μπάλα, είναι ποιοτικοί, δεν είναι σαν αυτούς που πήραμε από το καλοκαίρι. Οι παίκτες αυτοί θέλουν έναν προπονητή να τον σέβονται. Ο Ολλανδός δεν το έχει αυτό.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Απορώ πώς χάσαμε στη Λεωφόρο από αυτή την ομάδα. Από λάθη του προπονητή χάσαμε, αλλά έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Αυτή η ομάδα θα πάρει πρωτάθλημα; Ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει πρωτάθλημα, ελπίζω να το ξέρουν. Και τον ΠΑΟΚ τον έχουμε κάνει ομάδα, με τέσσερις ήττες; Από πού και ως που; Περιμένετε κι εσείς θα πάρετε πρωτάθλημα. Μία νίκη θέλει ο Ολυμπιακός. Να νικήσει στην Ευρώπη, να αλλάξει το κλίμα και μετά θα έρθουμε Τούμπα για νίκη ξανά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία του μπάσκετ, στις βολές που παίρνει παραπάνω ο Παναθηναϊκός και τη… βοήθεια που έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα και προέβλεψε ότι «ο Εργκίν Αταμάν θα φύγει νύχτα. Double θα κάνει ο Ολυμπιακός ξανά»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 10.50:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags