Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν αποκλείεται του Χατζισαφί με ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 16:05:00

Δεν αποκλείεται του Χατζισαφί με ΠΑΟΚ - Οι άλλες θέσεις που "παίζονται" στην 11άδα της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Δεν αποκλείεται του Χατζισαφί με ΠΑΟΚ - Οι άλλες θέσεις που "παίζονται" στην 11άδα της ΑΕΚ!

Το ενδεχόμενο να κατέβει η Ένωση στο ντέρμπι με βασικό τον Χατζισαφί άφησε ανοιχτό ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για την πιθανή 11άδα με ΠΑΟΚ και τα μόνα διλήμματα που υπάρχουν.

Για την προσέγγιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τις πιθανότερες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, σημειώνοντας αρχικά, ότι η δύναμη των Θεσσαλονικέων από εκείνη την πλευρά (με την παρουσία του Ντεσπόντοφ) καθιστά ερωτηματικό το ποιος θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι ο Πήλιος έχει ανταποκριθεί ως τώρα και δεδομένου ότι επιστρέφει σήμερα ο Χατζισαφί, τόνισε ότι δεν αποκλείεται να επιλεχθεί ο Ιρανός (λόγω εμπειρίας και τακτικής ανταπόκρισης).

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι οι περισσότερες θέσεις στην ενδεκάδα μοιάζουν κλειδωμένες, με εξαίρεση τον παρτενέρ του Βίντα και το ποιος εκ των Πόνσε-Γκαρσία θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για τον Νορντίν Άμραμπατ, ο Μαροκινός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και πλέον η παρουσία του κόντρα στον ΠΑΟΚ δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξηλώνει" τον... μισό Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Ενημερώθηκαν 10 ότι φεύγουν - Απόφαση Φορτούνη για ΑΕΚ, ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags