Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος πρώην διαιτητής για τον ρέφερι του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - "Είναι μέτριος..." - Αυτό το ατού του
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 06:01:00

Ξεκάθαρος πρώην διαιτητής για τον ρέφερι του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - "Είναι μέτριος..." - Αυτό το ατού του

Sportdog Team
Ξεκάθαρος πρώην διαιτητής για τον ρέφερι του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - "Είναι μέτριος..." - Αυτό το ατού του

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στον ρέφερι που ορίστηκε στο ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά με την Ένωση.

Ηρακλής Τσίκινης: Ο Αζέρος, Αγκάγιεφ, θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ο παλαίμαχος διαιτητής σκιαγράφησε στο Metropolis 95.5 το προφίλ του, τονίζοντας ότι είναι μέτριος ρέφερι.

«Έχει ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, γιατί έχει παίξει μπορεί και περισσότερα ματς από κάποιους Έλληνες. Εχει άποψη και μπορει να διαβάσει ένα ματς. Είναι μέτριος, αλλά στην UEFA έχουν καλή άποψη. Το κακό είναι ότι έρχεται από ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανεπτυγμένο.

Εχει την ευκαιρία να παίξει πιο διαβασμένα και να αποφύγει τις... λακούβες. Στατιστικά βγάζει πάνω από 3-4 κάρτες σε ένα ματς και είναι εύκολος στο πέναλτι. Το αν είναι άξιος εμπιστοσύνης θα φανεί στην πράξη. Κρατάω μία απόσταση. 

Ολα τα μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη, έχουν έναν άνθρωπο που είχε ασχοληθεί με την διαιτησία στο παρελθόν και δίνει κάποιες συμβουλές -με την καλή έννοια- στους παίκτες για κάθε διαιτητή», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται ο... ρόμβος στον Ολυμπιακό - Το πλάνο που έκανε φίρμα τον Μεντιλίμπαρ και το μεγάλο ερωτηματικό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags