Facebook Pixel Έξαλλος ο Καρυπίδης για την… αποχή στον Άρη - Ποιος βάζει άμεσα λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 17:56:00

Έξαλλος ο Καρυπίδης για την… αποχή στον Άρη - Ένας παίκτης έκανε όλη τη ζημιά - Ποιος βάζει άμεσα λεφτά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος ο Καρυπίδης για την… αποχή στον Άρη - Ένας παίκτης έκανε όλη τη ζημιά - Ποιος βάζει άμεσα λεφτά!

Ποιος έκανε την "επανάσταση" και ποιοι ηρέμησαν την κατάσταση και έπεισαν τους παίκτες να προπονηθούν πριν από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα...

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση στον Άρη και έχει σημάνει συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για το κλαμπ. Γιατί, προφανώς, δεν είναι θετική εξέλιξη το γεγονός ότι υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, που αποφάσισαν να απέχουν, έστω και αν τελικά άλλαξαν γνώμη.

Αυτός τους ξεσήκωσε - Ποιοι λειτούργησαν πυροσβεστικά - Τι έκανε ο Άκης Μάντζιος

Ο Ματαρίτα ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του να μην προπονηθούν κανονικά, καθώς είναι απλήρωτος κι αυτός και εκείνοι. Η διαφορά με τον Ισπανό άσο είναι ότι βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας.

Οι Κίτρινοι θέλουν να τον διώξουν, αλλά φαίνεται ότι θα συνεχίσει στον Άρη μέχρι το προσεχές καλοκαίρι. Για αυτό και υπάρχουν φωνές στην ομάδα που αναφέρουν ότι ο Ματαρίτα το έκανε επίτηδες και ξεσήκωσε τους υπόλοιπους.

Πλην του Ματαρίτα, πάντως, οι Κουέστα και Ρόουζ μαζί με τον Δεληζήση είχαν ρόλο πυροσβεστικό. Εν τέλει, βέβαια, έγινε προπόνηση, κάποιοι πήγαν στο γυμναστήριο και οι Έλληνες παίκτες βρεθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Τι θα γίνει τώρα!

Προφανώς υπήρξε επικοινωνία με τον Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς ο Δεληζήσης προσπαθούσε να ηρεμήσει τους υπόλοιπους και τους ενημέρωσε ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, καθώς την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη πρόκειται να εκταμιευτούν τα χρήματα από τα ποσοστά τού στοιχήματος για τις ΠΑΕ της SL1.

Ο Ματαρίτα παρέμεινε ανένδοτος, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Άρης πέτυχε στη συγκυρία: Η ομάδα δεν είχε ρευστότητα αυτό το διάστημα που, παράλληλα, η κυβέρνηση είχε κλείσει τα γήπεδα. Με αποτελεσμα να ενταθεί το πρόβλημα της ρευστότητας, καθώς τα χρήματα της τελευταίας αύξησης στο ΜΚ έχουν δοθεί αλλού. Με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα είσπραξής, λόγω των εισιτηρίων που δεν κόπηκαν, και να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Άρη - Τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ για την "αποχή" των... απλήρωτων από την προπόνηση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags