Facebook Pixel Ο Βαρούχας "αποκάλυψε" σε ΒΙΝΤΕΟ τι συνέβη πριν το γκολ ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 00:06:00

Ο Βαρούχας "αποκάλυψε" σε ΒΙΝΤΕΟ τι συνέβη πριν το γκολ ΠΑΟ - Ξεκάθαρος για τις "κόκκινες" Βίντα, Κάλενς

Sportdog Team
Ο Βαρούχας "αποκάλυψε" σε ΒΙΝΤΕΟ τι συνέβη πριν το γκολ ΠΑΟ - Ξεκάθαρος για τις "κόκκινες" Βίντα, Κάλενς

Κανείς δεν είδε το "λάθος" με την εκτέλεση του κόρνερ. Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν έξαλλος για το 0-1 του Τριφυλλιού στις Σέρρες, όμως μάλλον πρέπει να ξαναδεί τη φάση...

Ο Παναγιώτης Βαρούχας παρουσίσσε τις επίμαχες φάσεις στην Αθλητική Κυριακή, ξεκινώντας την ανάλυσή του από το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος διαιτητής τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Αζέρος ρέφερι ήταν καλός συνολικά, αλλά δεν τα πήγε τόσο καλά στον πειθαρχικό έλεγχο.

Αναφορικά με τις φάσεις που βρέθηκαν στο "μικροσκόπιο", ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθάρισε πως σωστά δεν αποβλήθηκε ο Βίντα. Τόνισε πως το χέρι που έκανε ο αμυντικός της ΑΕΚ στο 65' ήταν σε φυσική θέση, συνεπώς δεν δικαιολογούσε κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη για τον Κροάτη.


Ο καθηγητής διαιτησίας είπε ότι ο Μάνταλος θα έπρεπε να "κιτρινιστεί" σε φάση που γλίτωσε την κάρτα, για παρατεταμένο τράβηγμα στον Μεϊτέ στο 76΄. Για το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο 87', ανέλυσε πως δεν υπάρχει παράβαση, αφού το χέρι του Ζίνι είναι κολλημένο στο σώμα του.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι σωστά παρέμεινε στο ματς ο Κάλενς, καθώς στο 88' έκανε μεν σκόπιμο φάουλ στον Τόμας, όμως ορθώς είδε κίτρινη και όχι απευθείας κόκκινη κάρτα. Όπως ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο Κάλενς δεν ήταν τελευταίος παίκτης αφού υπήρχε κι άλλος συμπαίκτης πίσω από αυτόν, άρα βάσει κανονισμού έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε ξεκάθαρη θέση για το 1-0 του Παναθηναϊκού, που σήκωσε αρκετή συζήτηση και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Πανσερραϊκού. Όπως είπε, το γκολ ορθώς μέτρησε γιατι παρ' όλο που υπάρχει σπρώξιμο του Ακαϊντίν στον Ουεντραόγκο, αυτό θεωρείται ως μη γενόμενη αφού συνέβη ελάχιστα πριν γίνει η εκτέλεση του κόρνερ!

Κατά τα άλλα, ο έμπειρος αναλυτής ξεκαθάρισε πως ορθώς ακυρώθηκε γκολ του Σπόραρ στο 79' για φάουλ στον τερματοφύλακα Χόβαν, ενώ σωστά είδε κίτρινη κάρτα ο Σλοβένος επειδή συνέχισε τη φάση μετά την υπόδειξη του διαιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε… μόνος του ο Μπερνάρ - Το καμπανάκι σε ΠΑΟ ενόψει ΠΑΟΚ - Κίνηση με νόημα Τερίμ για Σπόραρ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags