Facebook Pixel Ο Τερίμ χάλασε τα γενέθλια σε TOP παίκτη του ΠΑΟ - Χαμός στη συν. Τύπου!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 10:00:00

Ο Τερίμ χάλασε τα γενέθλια σε κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟ - Στην έξοδο δύο ονόματα - "Αποκάλυψη" στη συν. Τύπου!

του Νίκου Στεργίου

"Παρεξήγηση" ή... βόμβα από τον Τούρκο προπονητή; Ο κόουτς χτίζει τη δική του ομάδα, που έχει ως στόχο το φετινό πρωτάθλημα, αλλά κι ένα πολύ καλό ρόστερ από το καλοκαίρι και μετά. Ποιοι είναι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές των Πρασίνων που πλησιάζουν στην έξοδο και γιατί...

Ο Παναθηναϊκός πάει με φόρα για Πρωτάθλημα και Κύπελλο μετά από 14 χρόνια και ο Φατίχ Τερίμ μοιάζει να έχει καταλήξει στις επιλογές του.  Ο Τούρκος τεχνικός έχει πάρει δύσκολες αποφάσεις, έχοντας βάλει στη... ναφθαλίνη τον αρχηγό Μπαρτ Σένκεφελντ και έχοντας στείλει στην... εξέδρα τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο Ισπανός εξτρέμ, θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ποδοσφαιρικό τέκνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτός τον αναγέννησε, τον ανέβασε στα ύψη ψυχολογικά και επί των ημερών του ο 28χρονος εξτρέμ έκανε χαμό. Αυτός μαζί με τον Παλάσιος ήταν η άτυπη ''αβανγκάρντ'' του προηγούμενου προπονητή των Πράσινων και αμφότερους ο Τερίμ δεν τους βλέπει. Τον έναν στο σήμερα, τον άλλον για την επόμενη σεζόν!

Η Τούμπα ήταν ο κανόνας, όχι η εξαίρεση για Αϊτόρ - Το χειρότερο δώρο από Τερίμ!

Πάμε στον Αϊτόρ, η πορεία του οποίου στο Τριφύλλι μόνο υπερβολή δε θα ήταν να πούμε πως μοιάζει με... Οδύσσεια. Ο Ισπανός από το ναδίρ με Λάζλο Μπόλονι πήγε στο ζενίθ με υπογραφή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το καλοκαίρι του 2021 ο Σέρβος τεχνικός δε σταματούσε να του λέει πόσο πολύ τον υπολογίζει και τον πίστευε όσο ουδείς άλλος. Και τον δικαίωσε: με 9 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ήταν ο απόλυτος ηγέτης του ΠΑΟ και ο άνθρωπος που έβγαλε από την ατιτλία 8 ετών την ομάδα με το πέναλτι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός του το φθινόπωρο του 2022 ήταν... μαχαιριά στην καρδιά του οργανισμού, όμως ο Ισπανός άσος επανήλθε και φέτος ξεκίνησε να ξαναπαίζει. Και κάπου εκεί μπερδεύεται το πράγμα. Ο Ιβάν φεύγει, ο Φατίχ Τερίμ έρχεται και ο Τούρκος τον έκρινε όπως και όλους από μηδενική βάση. Πρώτο ματς με ΠΑΣ, βασικός και αλλαγή. Δεύτερο παιχνίδι με Παναιτωλικό, αλλαγή και μέσα. Τρίτος αγώνας με Ολυμπιακό, ενδεκαδάτος και στο δεύτερο ημίχρονο στον πάγκο. Το έργο αυτό παιζόταν στη λούπα και το τελευταίο επεισόδιο γράφτηκε στην Τούμπα, όταν ο Τούρκος κόουτς τον αντικατέστησε με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους και από τότε... σιγή ασυρμάτου!

Ο Αϊτόρ δεν έχει μπει ούτε σε μία αποστολή με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό. Ο Τερίμ ξεκαθαρίζει πως τίποτα προσωπικό δεν υπάρχει, αλλά είναι σαφές πως κάτι δεν ''κουμπώνει'' μεταξύ των δύο ανδρών. Δεν είναι τυχαίο, που μέχρι και ο Δημήτρης Λημνιός είναι σε υψηλότερη θέση από αυτόν στην εσωτερική ιεραρχία. Ο Κανταλαπιέδρα θέλει... προδέρμ και αγάπη για να γυρίσει στα υψηλά του στάνταρ και ο πολύπειρος προπονητής του πρέπει να ντυθεί Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αν δε θέλει να χάσει τον σπουδαίο παίκτη. Πάντως, ανήμερα των γενεθλίων του (10/02) τον άφησε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ίσως το χειρότερο δώρο που έχει λάβει στη ζωή του ο Αϊτόρ...

Παλάσιος ή αλλιώς Μπερνάρ - Η περίεργη στάση του Παναθηναϊκού!

«Πλησιάζει το τέλος του συμβόλαιού μου εδώ, περίμενα ένα μήνα τον Παναθηναϊκό δεν είχα απάντηση και έτσι αναγκάστηκα να μιλήσω σε άλλους συλλόγους και να καταλήξω στη Μινέιρο». Ποιος το δήλωσε αυτό; Ο Μπερνάρ Ντουάρτε στις 4 Φλεβάρη. Ποιος μπορεί να κάνει σύντομα αντίστοιχες δηλώσεις; Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Κι αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός μάλλον έχει περάσει στην πολιτική της... σιωπής όσον αφορά τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός παικταράς που σκόραρε με τον Πανσερραϊκό, δεν έχει λάβει πρόταση και δεν αποκλείεται να εξετάσει τις επιλογές του για το μέλλον. Πάντως, δεν έχει απάντηση έως σήμερα. Το αν τον θέλει ο Τερίμ δεν είναι σαφές, εδώ καλά - καλά ο ίδιος ο Τούρκος μπορεί να μην είναι στον πάγκο αν δεν πάρει το πρωτάθλημα άλλωστε. Πάντως ο Παλάσιος είναι αγαπημένο παιδί της πράσινης εξέδρας και ο κόσμος θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει στον Παναθηναϊκό. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει η διοίκηση να πάρει το μάθημα από τον Μπερνάρ και να μην το επαναλάβει με τον ''Τούκου''!

Αποκάλυψη ή… παρεξήγηση για Παλάσιος στη συνέντευξη Τύπου;

Πάντως, με την υπόθεση του Αργεντινού υπήρξε και μία «περίεργη» τοποθέτηση του Τερίμ μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όταν σε σχετική ερώτηση για τους Μπερνάρ και Παλάσιος ότι παίζουν στο 100% παρότι θα φύγουν, απάντησε κανονικά, σαν να το επιβεβαιώνει. Μάλιστα, υπήρξε και παρέμβαση του Νικόλα Βασιλαρά για να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη/επαφή με τον Αργεντινό και ότι ο μόνος που φεύγει είναι ο Μπερνάρ που έχει ανακοινωθεί, με τον Τούρκο όμως να προσθέτει: «καλή ερώτηση, το έχω διαβάσει και εγώ για Παλάσιος»!

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 5,50:
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε… μόνος του ο Μπερνάρ - Το καμπανάκι σε ΠΑΟ ενόψει ΠΑΟΚ - Κίνηση με νόημα Τερίμ για Σπόραρ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags