Βασίλης Βασιλάκος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ένας πρώην παίκτης του Δικεφάλου όπου πήρε θέση και για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιεί.

"Στο ερώτημα που μου θέσατε και βάλατε και στο γκάλοπ της εκπομπής για τους Κεντζιόρα ή Εκόνγκ προτιμώ τον πρώτο. Γιατί έκανε περισσότερα παιχνίδια, είναι πιο σταθερός στην άμυνα. Στο δίλλημα Ζϊβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ θα απαντήσω ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να βρει λύσεις και με τους δύο παίκτες. Και οι δύο παίκτες πρέπει να βοηθάνε. Να παίζουν και οι δύο μαζί. Τώρα σε άλλο ερώτημα: Σαμάτα ή Τζίμας; Θα σας πω ότι ο Τόμας είναι ο πιο ουσιαστικός αυτή την χρονική περίοδο.

Επίσης θα σας αναφέρω ότι την τελευταία φορά που μιλήσαμε είχε γίνει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Τότε είχαμε χάσει με σκορ 2-0. Είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος μετά από λίγους μήνες. Όπως και είναι. Η ομάδα δείχνει πως όσο περνάει ο καιρός, έχει καλύτερα αποτελέσματα. Η χθεσινή εικόνα είναι πως δεν θα έπρεπε να χάσει. Αυτές οι δύο ομάδες, πάντως πιστεύω ότι θα αντέξουν έως το τέλος για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η εκτίμησή μου”, είπε ο Βασίλης Βασιλάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάλαβε και ο Τερίμ πως οι παίκτες είναι στα... κόκκινα - Πώς γίνεται να ήταν στα "αζήτητα" ο Γερεμέγεφ;