Facebook Pixel To... φωνάζουν στον Άρη - "Όνειρο για όλους το Κύπελλο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 18:44:00

To... φωνάζουν στον Άρη - "Όνειρο για όλους το Κύπελλο"

Sportdog Team
To... φωνάζουν στον Άρη - "Όνειρο για όλους το Κύπελλο"

Δηλώσεις ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ποδοσφαιριστής των Κίτρινων, όπου και αναφέρθηκε στην "δίψα" όλων για την κατάκτηση του τροπαίου.

Χουλιάν Κουέστα: Για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μίλησε ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη, όπου και σημείωσε ότι άπαντες στην ομάδα ονειρεύονται τον τίτλο, λέγοντας πως φέτος είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Ολοι θέλουμε το Κύπελλο, εμείς, ο κόσμος, ολόκληρο το κλαμπ. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή η παρουσία μας στα ημιτελικά. Είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και τον τελικό. Είμαι εδώ (σσ στον Αρη) πέντε χρόνια. 

Είναι ένα όνειρο για όλους μας ο τίτλος” και παραδέχτηκε: “φέτος είναι πιο εύκολος ο δρόμος προς τον τελικό, αλλά προχωράμε βήμα-βήμα. Προέχουν οι αγώνες με τον Παναιτωλικό και θα πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό. Η ισοπαλία με τον ΠΑΣ δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη, δεν το κάναμε και τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο, ο πιο σημαντικός στόχος για εμάς”, είπε ο Χουλιάν Κουέστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ χάλασε τα γενέθλια σε κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟ - Στην έξοδο δύο ονόματα - "Αποκάλυψη" στη συν. Τύπου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags