Ολυμπιακός: Πολύ σημαντική απόφαση με το... καλημέρα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους Ερυθρόλευκους μιας και όπως έγινε γνωστό ο Βάσκος τεχνικός θα δώσει σε όλους τους παίκτες της ομάδας την ευκαιρία να τον εντυπωσιάσουν, κάτι που ισχύει και για ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός πλάνων Καρβαβιάλ, όπως οι Ιμπόρα, Γιόβετιτς και Μπιανκόν.

Όπως έχει κάνει ξεκάθαρο ο νέος προπονητής της ομάδας δεν θα απορριφθεί χωρίς πρώτα να τον έχει δει, ενώ έχει αναφέρει σε συζητήσεις ότι όλοι οι παίκτες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και μέσω των προπονήσεων θα πάρουν την ευκαιρία τους να αγωνιστούν στα παιχνίδια της ομάδας που ακολουθούν.

Το δεδομένο είναι πως ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές, σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, στο Ολυμπιακός Φερεντσβάρος της Πέμπτης (15/2), θέλοντας αρχικά να πάει με παίκτες που έχουν αγωνιστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο σταδιακά να κάνει τις αλλαγές στον χρόνο συμμετοχής τους, ώστε όλοι να κριθούν στην πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάλαβε και ο Τερίμ πως οι παίκτες είναι στα... κόκκινα - Πώς γίνεται να ήταν στα "αζήτητα" ο Γερεμέγεφ;