Facebook Pixel Ατάκα... φωτιά από Βαρούχα: "Αν δεν δώσεις κίτρινη στον Μάνταλο..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 23:05:00

Ατάκα... φωτιά από Βαρούχα: "Αν δεν δώσεις κίτρινη στον Μάνταλο, πότε θα δώσεις" - Τι είπε για κόκκινη σε Κάλενς

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά από Βαρούχα: "Αν δεν δώσεις κίτρινη στον Μάνταλο, πότε θα δώσεις" - Τι είπε για κόκκινη σε Κάλενς

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο καθηγητής διαιτησίας όπου και πήρε θέση για τις αποφάσεις που πήρε ο Αζέρος ρέφερι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Τούμπας.

Παναγιώτης Βαρούχας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τηλεκριτικός διαιτησίας όπου μίλησε για τις επίμαχες φάσεις της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1, το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ , αλλά και τα παιχνίδια του Άρη με τον ΠΑΣ και του Πανσερραϊκού με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά για τον Αγκάγιεφ , ανέφερε: «Έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, στο πειθαρχικό ελέγχεται , αν δεν δώσεις κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο, πότε θα δώσεις, στο πειθαρχικό έχει κάνει λάθη, ωστόσο δεν έχει διαμορφώσει αποτέλεσμα ούτε έκανε το μεγάλο λάθος».

Για τη φάση του Κάλενς: «Δεν είναι κόκκινη κάρτα, γιατί είναι μεγάλη απόσταση από την εστία όπως και γιατί υπάρχει συμπαίκτης δίπλα του που μπορεί να καλύψει καθώς μεσολαβεί μεγάλη απόσταση από το σημείο που γίνεται το φάουλ μέχρι την εστία. Επίσης, δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ζίνι».

Ενώ για τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής: «Στον Άρη δεν έδωσαν πέναλτι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, στη φάση που ο ποδοσφαιριστής του πάει να κάνει κεφαλιά και τον τραβάει από το παντελόνι. Στον Πανσερραϊκό που ζητάνε φάουλ, υπάρχει σπρώξιμο, έπεσε και μετά σκοράρει. Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Παναθηναϊκού», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύο μεγάλες αλλαγές ο Συλαϊδόπουλος - Το ξανάκανε με Βαλβέρδε ο Μαρινάκης - Νέο σύστημα ο Μεντιλίμπαρ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags