Facebook Pixel Αποθέωσε Εκονγκ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Είναι ηγέτης! Από το 2002 είχε να βγ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 15:42:00

Αποθέωσε Εκονγκ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Είναι ηγέτης! Από το 2002 είχε να βγει αμυντικός MVP"

Sportdog Team
Αποθέωσε Εκονγκ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Είναι ηγέτης! Από το 2002 είχε να βγει αμυντικός MVP"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον Νιγηριανό στόπερ και την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα.

Ιφεάνι Ουντέζε: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νιγηριανός βετεράνος ποδοσφαιριστής και μίλησε για την παρουσία του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ στο Κόπα Άφρικα πλέκοντας το εγκώμιο του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό μετά την ήττα της Νιγηρίας από την Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό.

«Το είπα και πριν το τουρνουά. Τον ξέρω τι παίκτης είναι, ότι θα κάνει καλά παιχνίδια και είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για αυτόν και τον εκτιμώ πολύ».

Για την ηγετική φυσιογνωμία του Εκονγκ: «Είναι ηγέτης που θέλει να πέτυχει, θέτει πάντα υψηλούς στόχους. Δεν έχει πρόβλημα να πει στον προπονητή να αλλάξει κάποιον παίκτη. Τον έκανε με τον Ονιέκα της Μπρέντφορντ. Το είπε ο Πεσέιρο ότι τον βοήθησε ο Εκόνγκ και τα έβαλε και με τον παίκτη του. Το ότι βγήκε MVP ο Εκόνγκ ενώ είναι αμυντικός είναι κάτι που έχει να γίνει από το 2002 όταν πήρε τον τίτλο ο Ριγκομπέρ Σονγκ. Έχει συμβεί τρεις φορές στην ιστορία. Αρά είναι κάτι ξεχωριστό και δείχνει την αξία του Εκόνγκ», είπε ο Ιφεάνι Ουντέζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, ο φορ που... απειλεί τον Ολυμπιακό - Ζητάει 3 εκατ. από τον Αλαφούζο ο Παλάσιος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags