Facebook Pixel "Ζημιά" σε κορυφαία ελληνική ομάδα, ψάχνει... συμπαίκτη ο ιδιοκτήτης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 15:35:00

"Ζημιά" σε κορυφαία ελληνική ομάδα, ψάχνει... συμπαίκτη ο ιδιοκτήτης - Ούτε ΠΑΟ ούτε ΠΑΟΚ, άλλος χτίζει γήπεδο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ζημιά" σε κορυφαία ελληνική ομάδα, ψάχνει... συμπαίκτη ο ιδιοκτήτης - Ούτε ΠΑΟ ούτε ΠΑΟΚ, άλλος χτίζει γήπεδο!

Ποιος χρειάζεται άμεσα χρήματα και η νέα τεράστια επένδυση. Το sportdog.gr παρουσιάζει τρία παρασκήνια από το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης που θα προκαλέσουν ντόρο...
 

Πολλά και ενδιαφέροντα μάθαμε από μια βόλτα που κάναμε στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι σαφές ότι στη συμπρωτεύουσα υπάρχει... ψωμί. Τοσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Άρη αλλά και για τον Ηρακλή! Ας αρχίσουμε με την ανάποδη σειρά και βλέπουμε.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Εδώ που έχουμε φτάσει, δηλαδή στα μέσα Φλεβάρη, έχουν τρενάρει οι εξελίξεις στους κυανέρυθρους. Γιατί ναι μεν υπάρχει η διάθεση από την πλευρά του Μονεμβασιώτη να μπει στην ομάδα (στο πλαίσιο ευρύτερων επενδύσεων που κάνει στη Θεσσαλονίκη) και να ρίξει πολλά χρήματα (έχουμε αποκαλύψει σε άλλα ρεπορτάζ ότι προτίθεται να επενδύσει, συνολικά, 8-10 εκατ. ευρώ στην ομάδα), αλλά αυτό φαίνεται ότι θα μεταφερθεί για την άνοιξη πια.

ΗΡΑΚΛΗΣ/1: Τι έχει αλλάξει; Απολύτως τίποτα από την πλευρά του Μονεμβασιώτη. Το φθινόπωρο του 2023 έλεγε σε συνομιλητές του ότι θέλει να επενδύσει 8-10 εκατ. σε βάθους 1,5 έτους, αν δηλαδή έπαιρνε από τότε την ομάδα. Στα μέσα Φλεβάρη το... έργο έχει αλλάξει (αφού δεν είχαν προχωρήσει τότε οι διαδικασίες αν και ο ίδιος το επιθυμούσε) και, τώρα πια, φαίνεται ότι πια θα περιμένει μέχρι τον Μάη για να δει αν θα πάρει αδειοδότηση ο Ηρακλής.

ΗΡΑΚΛΗΣ/3: Κάτι τελευταίο που αφορά τον σύλλογο και την επόμενη μέρα του. Μπορεί να μοιάζει τρελό, καθώς το κόστος μπορεί να φτάσει συνολικά στα 35-40 εκατ. ευρώ, αλλά στα σχέδια των ανθρώπων που διαχειρίζονται τώρα τις τύχες του Ηρακλή, είναι να μπει σε ράγες η δημιουργία νέου γηπέδου! Πρόκειται για πρότζεκτ που θα αφορά γήπεδο τοπ 14.000-15.000 θέσεων και θα ανήκει στον ΓΣ. Πού θα βρεθούν τόσα χρήματα; Εδώ, φυσικά, η εμπειρία από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη (Ταμείο Κρατικών Επενδύσεων), οι χορηγίες, πιθανή ονοματοδοσία θα φέρει χρήματα και, ακόμα-ακόμα, ένα ποσό θα μπορούσε να δοθεί και από τους οπαδούς.

ΑΡΗΣ: Σε δύσκολη θέση, λόγω ρευστότητας, βρέθηκε η ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα. Οι αυξήσεις στο ΜΚ που γίνονται κάθε τόσο, είναι χαμηλές και τα ποσά πηγαίνουν για καλύψουν τρύπες που υπάρχουν. Με αποτέλεσμα τώρα που έκλεισαν τα γήπεδα και δεν υπήρχαν εισιτήρια, να υπάρξει πρόβλημα. Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή τη στενότητα ρευστού, είναι ότι ούτε ο Πρασσάς (όπως λένε δεξιά και αριστερά) βαζει χρήματα στην ΠΑΕ, αλλά ούτε και έχει βρεθεί ακόμα ο συμπαίκτης που ψάχνει ο Καρυπιδης.

ΠΑΟΚ: Έχουν απηυδήσει με θερινή μεταγραφή, που δεν λέει να... ξεμπουκώσει με τίποτα. Ήρθε ως όνομα, κρατάει φανέλα βασικού στην ομάδα, αλλά δεν παίρνει μπρος. Για αυτό και έχει αποφασιστεί να τον περάσουν στα παρασκηνια και το καλοκαίρι να χαιρετίσει. Όσο κι αν πιστεύεις στο team spirit ο Λουτσέσκου, το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, ο φορ που... απειλεί τον Ολυμπιακό - Ζητάει 3 εκατ. από τον Αλαφούζο ο Παλάσιος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags