Facebook Pixel "Καρφιά" πρώην διαιτητή για Αγκάγιεφ στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 22:28:00

"Καρφιά" πρώην διαιτητή για Αγκάγιεφ: "Μέτριος ρέφερι, δεν ήταν καλός στον πειθαρχικό έλεγχο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Καρφιά" πρώην διαιτητή για Αγκάγιεφ: "Μέτριος ρέφερι, δεν ήταν καλός στον πειθαρχικό έλεγχο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην διαιτητής και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πήρε ο ρέφερι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ηρακλής Τσίκινης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής και μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σχολίασε τις επιλογές των διαιτητών για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ενώ σημείωσε πως δεν περιμένει να οριστεί Έλληνας διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου.

«Επιβεβαιώθηκα για τη μετριότητα του διαιτητή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με όχι καλό πειθαρχικό έλεγχο, δεν είχαμε διαμόρφωση του αποτελέσματος. Δεν υπάρχει πέναλτι του Βίντα στον Τάισον και το γκολ του ΠΑΟΚ είναι καθαρό» τόνισε αρχικά για το ντέρμπι των Δικεφάλων.

Για τις επιλογές διαιτητών στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Ο Ολλανδός είναι καλός διαιτητής, αλλά κυρίως βοηθός. Είναι στη σκιά του Μακέλι, δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη. έρχεται από ένα καλό πρωτάθλημα, έχει έρθει στο παρελθόν στην Ελλάδα και γνωρίζει την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Είναι ένας ορισμός με καλές προϋποθέσεις. Για τον ορισμό των Ελλήνων στο Παναιτωλικός-Αρης είναι ένα καλό βήμα, ελπίζω να δείξουν καλά πράγματα για να έχουμε πάτημα για περαιτέρω ορισμούς. Βλέπω δύσκολο να οριστεί Έλληνας διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου».

«Πιστεύω θα ανέβουν οι τόνοι στα πλέι οφ, θα κρίνονται πάρα πολλά και θα έχουν μεγαλύτερη πίεση και οι ορισμοί και οι διαιτησίες. Θα έχουμε δύσκολα πλέι οφ» σημείωσε στο τέλος ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή πώληση εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ - "Ανέστησε" μέχρι και τον… φευγάτο στο Λιμάνι ο Συλαϊδόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags