Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα αναβολής του επερχόμενου ντέρμπι (18/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στα Play Off του Conference League.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος του Βορρά βλέπει με θετικό μάτι μια τέτοια αναβολή και προτίθεται να αποδεχτεί το εν λόγω αίτημα, για τους δικούς του, καθαρά αγωνιστικούς λόγους, μετά από συνεννόηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού έχει μπροστά του μια ιδιαίτερα απαιτητική, εβδομάδα, με τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, για να αναβληθεί το ντέρμπι της Τούμπας, θα πρέπει να ψηφίσουν δέκα ομάδες θετικά, στην έκτακτη συνεδρίαση της Super League την Πέμπτη (15/2).

Εφόσον τελικά γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 28/2 που ήταν προγραμματισμένη η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για να συμβεί αυτό, αυτή θα πρέπει να αναβληθεί η 25η αγωνιστική και να πάνε αυτή αλλά κι η τελευταία, μια εβδομάδα αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρούντι Γκαρσία για μεγάλη ελληνική ομάδα - Η απάντηση στην πρόταση του ιδιοκτήτη - "Καψούρα" Μελισσανίδη