Facebook Pixel Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για βασικό παίκτη του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-15 22:04:00

"Συναγερμός" στον Άρη - Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για βασικό παίκτη

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον Άρη - Ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για βασικό παίκτη

Νέα δεδομένα για το μέλλον βασικού ποδοσφαιριστή των Κίτρινων βάζει δημοσίευμα που αναφέρει ότι σύλλογος εκτός Ελλάδας θέλει να τον αποκτήσει.

Άρης: Σύμφωνα με την Τσέχικη ιστοσελίδα isport.blesk.cz, η Χράντετς Κράλοβε θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Βλαντιμίρ Νταρίντα. Η Τσέχικη ομάδα, έχει βάλει στο στόχαστρό της τον αμυντικό μέσο του Άρη, καθώς θέλει να τον επαναπατρίσει και για οικογενειακούς λόγους.

Θυμίζουμε, πως η μεταγραφική περίοδος στην Τσεχία ολοκληρώνεται στις 22 Φεβρουαρίου, με τις ομάδες να θέλουν να βάλουν τις τελευταίες πινελιές τους στο ήδη υπάρχον ρόστερ που έχουν.

«Παίζει τακτικά για τον σύλλογο, αλλά στα 33 του θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Θέλει να χτίσει ένα σπίτι κοντά στο Hradec Králové, όπου θέλει να ζήσει με την οικογένειά του. Ο κύριος λόγος για την επιστροφή στην Τσεχική Δημοκρατία είναι επομένως σαφής. Η Viktoria Plzeň θα μπορούσε επίσης να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, ο Darida είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να μετακινηθεί μακριά και η Hradec είναι λογική επιλογή γι’ αυτόν.

Αυτό ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να περικόψει σημαντικά τα οικονομικά του δεδομένα. Όμως, έχει βγάλει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει κάτι. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή άφιξη δεν είναι ακόμη γνωστές. Το συμβόλαιο του Darida (σ.σ. με τον Άρη) λήγει το καλοκαίρι του 2025, οπότε η Hradec θα έπρεπε πιθανότατα να επενδύσει κάποια χρήματα στον Darida (σ.σ. για να τον αποκτήσει με μεταγραφή από τους “κίτρινους”). Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι μικρότερη από ένα εκατομμύριο ευρώ. Το μισό ποσό το πολύ θα μπορούσε να είναι ρεαλιστικό (σ.σ. για τη Χράντετς)», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Βλαντιμίρ Νταρίντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Λουτσέσκου δεν βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει τον Τερίμ - Άλλαξε τακτική ο ΠΑΟ - Αδικείται ο Μπακασέτας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags