Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση για Τζίμα: ’’Έχει τα προσόντα και το ταλέντο - Με τα χρόνια θα καθιερωθεί’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 05:14:00

Αποθέωση για Τζίμα: ’’Έχει τα προσόντα και το ταλέντο - Με τα χρόνια θα καθιερωθεί’’

Sportdog Team
Αποθέωση για Τζίμα: ’’Έχει τα προσόντα και το ταλέντο - Με τα χρόνια θα καθιερωθεί’’

Οι εμφανίσεις του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ δεν περνάνε απαρατήρητες.

Για τον Στέφανο Τζίμα μίλησε ο Αντώνης Γαϊτανίδης στο Metropolis 95.5, τονίζοντας πως έχει προσόντα και ταλέντο, ώστε να κάνει μια λαμπρή καριέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις συνθήκες στη Σουηδία: «Μου έκανε εντύπωση η νοοτροπία, απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Ναι μεν υπάρχει η πίεση αλλά απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, το χαίρονται».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Να πετύχουμε τους στόχους μας και μέσα από αυτό να βοηθήσω και τον εαυτό μου καταγράφοντας παιχνίδια. Θα ήθελα να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για τον Τζίμα: «Ο Τζίμας έχει τα προσόντα και το ταλέντο να παίξει. Με τα χρόνια θα καθιερωθεί. Είναι μικρός ακόμη, έχει χρόνο μπροστά του. Εύχομαι να είναι τυχερός, να μην έχει τραυματισμούς και να καθιερωθεί και να κάνει λαμπρή καριέρα».

Για το τι συμβουλή θα έδινε στον Τζίμα και τι θα άλλαζε στην πορεία του: «Θα είχα περισσότερη υπομονή. Την απόφαση που πήρα να πάω στον Απόλλωνα Σμύρνης δανεικός την πήρα χωρίς να το σκεφτώ. Ηθελα να παίξω και ίσως δεν ήταν και η σωστή επιλογή. Θα ήθελα να του πω να είναι υπομονετικός, να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, να έχει χαμηλά το κεφάλι και να ονειρεύεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags