Facebook Pixel To... φωνάζει ο Μαχλάς: "Γιατί να μην παίξει με Ολυμπιακό ο Τζίμας;"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 13:17:00

To... φωνάζει ο Μαχλάς: "Γιατί να μην παίξει με Ολυμπιακό ο Τζίμας; - Δεν περίμενα ο ΠΑΟΚ να χάσει από Άρη"

Sportdog Team
To... φωνάζει ο Μαχλάς: "Γιατί να μην παίξει με Ολυμπιακό ο Τζίμας; - Δεν περίμενα ο ΠΑΟΚ να χάσει από Άρη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός που αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι της Τούμπας και τόνισε ότι ο νεαρός φορ του Δικεφάλου μπορεί να είναι βασικός.

Νίκος Μαχλάς: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας για το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στο δίλημμα του φορ για τον Λουτσέσκου ενώ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. 

Αρχικά, για το δίλλημα του φορ και την χρησιμοποίηση του Στέφανου Τζίμα: «Ο Λουτσέσκου μας έχει ξαφνιάσει με το ροτέισιον και όλους αυτούς τους παίκτες που βάζει. Όσον αφορά τον Στέφανο Τζίμα, είναι ένα μεγάλο ταλέντο που πρέπει να παίζει και να του δίνουν ευκαιρίες. Δεν ξέρω τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά θεωρώ ότι έχει όλα τα προσόντα για να παίξει. Δεν νομίζω ότι είναι ρίσκο. 

Για να δείξει κάποιος τι ποδοσφαιριστής είναι, πρέπει να παίζει. Δεν γίνεται να μπαίνει μόνο από τον πάγκο. Πρέπει να τον πιστέψει και ο προπονητής αλλά και ο ίδιος ο παίκτης. Ο Λουτσέσκου ξέρει να τους χειρίζεται όλους αυτούς τους νέους. Ο παίκτες έχει όλα τα προσόντα, γιατί να μην τον βάλει και με τον Ολυμπιακό».

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: « Είναι ένα ντέρμπι και κανείς δεν μπορεί να κάνει τις τέλειες προβλέψεις. Είναι μεγάλες ομάδες όλες. Το κλασικότερο παράδειγμα είναι ότι ΠΑΟΚ έχασε από τον Άρη, δεν το περίμενα ποτέ αυτό.

Θεωρώ ότι αυτό το ματς είναι κομβικό για την ψυχολογία, δεν θα καθορίσει όμως κάτι. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ και πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έρχεται με καινούριο προπονητή, με ευρωπαϊκή νίκη, αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και με τον κόσμο στα γήπεδα».

Τέλος, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Στον ΠΑΟΚ, από ότι είδα λείπουνε 4-5 παίκτες αυτοί είναι σπουδαίοι για το σύνολο και τον κορμό της ομάδας. Από την άλλη είναι γεμάτο το ρόστερ και μπορεί να το αναπληρώσει.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει αυτοπεποίθηση με τον Τερίμ που δεν την περίμενα ούτε εγώ και φάνηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το ευχάριστο είναι ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Είναι ωραίο, θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πως θα αντιδράσει. Είναι πολύ καλή ομάδα και αν είναι έτσι όπως είναι, μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα. Είναι όλα ρευστά όμως», είπε ο Νίκος Μαχλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags