Facebook Pixel Sportdog.gr | ’’Χείμαρρος’’ Stan: Αποθέωσε Αλμέιδα και Λιβάι Γκαρσία - ’’Θέλω τον Τσιμίκα στην ΑΕΚ’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 22:20:00

’’Χείμαρρος’’ Stan: Αποθέωσε Αλμέιδα και Λιβάι Γκαρσία - ’’Θέλω τον Τσιμίκα στην ΑΕΚ’’

Sportdog Team
’’Χείμαρρος’’ Stan: Αποθέωσε Αλμέιδα και Λιβάι Γκαρσία - ’’Θέλω τον Τσιμίκα στην ΑΕΚ’’

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ και φάνηκε... ξετρελαμένος από τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Stan μίλησε στο Podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» για τον δεσμό του με την ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ουσιαστικά ήταν αυτός που με πήγε πρώτη φορά στο γήπεδο, όταν ήμουν πολύ μικρός, στο παλιό τότε γήπεδο, πριν γίνει δηλαδή το καινούργιο. Έχω ακόμα αυτή την ανάμνηση και νιώθω πολύ τυχερός που μετά από τόσα χρόνια, πήρα τον πατέρα μου και τον πήγα στο καινούργιο γήπεδο. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, συγκινητικά φορτισμένη και ήταν πολύ ιδιαίτερο για 'μένα αυτό το γεγονός».

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ναι εκεί ήταν το πρώτο μου σπίτι. Είχα πολύ ωραίες αναμνήσεις, δηλαδή τις Κυριακές να τρώμε οικογενειακά το μεσημέρι και μετά το απόγευμα να πηγαίνουμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Ανεξάρτητα που οι υπόλοιποι υποστήριζαν άλλη ομάδα, καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι, τρώγαμε και μετά οι δυο μας πηγαίναμε στο γήπεδο το οποίο ήταν πολύ κοντά, αφήνοντας τους άλλους να πιούνε καφέ για περίπου δύο ώρες, μέχρι δηλαδή να τελειώσει το ματς».

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για το δεσμό του με την ΑΕΚ, είπε: «Θεωρώ πως είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός που έχω κυρίως με τον πατέρα μου, γιατί ήταν κάτι που μας έφερνε πιο κοντά. Συνεχώς μιλούσαμε στο τηλέφωνο, για το ποιος παίκτης ήρθε, ότι κάναμε αυτή την αλλαγή και δεν έπρεπε να παίξει με αυτό το σύστημα. Για μένα ήταν το μέσο για να μπορώ να επικοινωνώ με άλλους ανθρώπους, για να έχουμε κάτι να συζητάμε, να γελάμε και να περνάμε ευχάριστα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!

Για το ποια ανάμνηση θυμάται από την ΑΕΚ και όταν την θυμάται του ξυπνάνε όμορφα συναισθήματα: «Έχω κρατήσει σίγουρα δύο. Η πρώτη ήταν όταν πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο, όταν ήμουν πολύ μικρός, νομίζω πρέπει να πήγαινα τρίτη ή τετάρτη δημοτικού και είχα παρακολουθήσει τότε το ΑΕΚ - Ατρόμητος, επί εποχή Δημητριάδη. Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ και το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης το 3-3, που μπορεί να έληξε ισόπαλο, αλλά την επόμενη μέρα νομίζαμε πως κερδίσαμε με 5-0».

Για το αν τον ταξίδεψε πίσω η είσοδος του στην Αγιά Σοφιά και το νέο γήπεδο: «Εννοείται και επειδή είχα την ευκαιρία να κάνω άλλη μια συνέντευξη πριν ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο, θυμάμαι χαρακτηριστικά πως πριν μπω στο καινούργιο γήπεδο και περπάτησα στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είχε ούτε καν χορτάρι, πραγματικά ανυπομονούσα και δεν το πίστευα».

Στη συνέχεια της συζήτησης τοποθετήθηκε για το πόσο του έλειψε το γήπεδο τους τελευταίους δύο μήνες: «Αρχικά, ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, επειδή έγινε ένα τραγικό συμβάν στο οποίο δεν εμπλέκεται το ποδόσφαιρο, η Κυβέρνηση αποφάσισε να τιμωρήσει τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Γενικότερα πιστεύω πως ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη, να πατηθεί ένα pause και να σταματήσουν όλοι να αναλογιστούν τις δικές τους ευθύνες. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις ποδοσφαιρικές ΠΑΕ, αλλά γενικότερα με όλους τους αθλητικούς συλλόγους.

Σίγουρα μου έχει λείψει, ελπίζω όλο αυτό που έγινε να έγινε για καλό, για μένα δεν είναι αρκετό το γεγονός πως έκλεισαν για δύο μήνες τα γήπεδα δεν λέει τίποτα. Θα πρέπει επιτέλους να τηρηθούν οι νόμοι, να υπάρχει αυστηρός έλεγχος στα εισιτήρια και ταυτοπροσωπία. όπως γίνεται π.χ. στα θέατρα και στις συναυλίες. Με σκοπό να μην μας χαλάνε τις Κυριακές μας και να μην πηγαίνουμε να διασκεδάσουμε στο γήπεδο αυτό τ' οποίο έχεις πληρώσει».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Αρχικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής, ανεξάρτητα ποιος μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπος που έχω φωτογραφίες στο σπίτι μου, στο δωμάτιο μου και είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά και να έχουμε μια όμορφη σχέση.

Θεωρώ πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάνει πολλές γενιές ΑΕΚ. Από το τωρινό ρόστερ, θεωρώ πως ο Λιβάι Γκαρσία είναι μια κατηγορία μόνος του. Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι παίκτες που είναι εξαιρετικοί, όπως οι Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, ακόμα και ο καινούργιος που ήρθε τώρα ο Λιούμπισιτς. Ακόμα και όταν υπήρχαν στιγμές, όπως τραυματισμοί, αυτοί οι παίκτες έδιναν το 100% των δυνατοτήτων τους, για να δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν».

Ο τραγουδιστής μάλιστα μίλησε και για τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα: «Νομίζω πως είναι ο μοναδικός προπονητής που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια, την διοίκηση να τον στηρίζει σε κάθε στραβό που συμβαίνει στην ομάδα. Επίσης, βλέπω να κάνει ροτέισον σε κάθε παιχνίδι και οι παίκτες να είναι χαρούμενοι, είτε είναι βασικοί είτε αναπληρωματικοί και όλη η ομάδα να έχει δεθεί σαν οικογένεια. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν το μπάσκετ, γιατί παίζουν πολύ λιγότεροι παίκτες. Το γεγονός πως καταφέρνει ένας άνθρωπος, όταν υπάρχουν συμβόλαια, μάνατζερ, λεπτά συμμετοχής, να κάνει ομάδα και οικογένεια μαζί, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για ποιον Έλληνα παίκτη θα έφερνε στην ΑΕΚ, είπε: «Θα ήταν το φιλαράκι μου ο Τσιμίκας. Γιατί θεωρώ πως αυτή την στιγμή, βρίσκεται σε ένα κορυφαίο επίπεδο και αν ερχόταν στην ΑΕΚ θα ανέβαζε πολύ ποιοτικά την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags