Facebook Pixel Πήρε θέση η ΑΕΚ για την πρόσληψη Κλάτενμπεργκ στη Νότιγχαμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 19:23:00

Πήρε θέση η ΑΕΚ για την πρόσληψη Κλάτενμπεργκ στη Νότιγχαμ - "Δικαίωση της στάσης μας"

Sportdog Team
Πήρε θέση η ΑΕΚ για την πρόσληψη Κλάτενμπεργκ στη Νότιγχαμ - "Δικαίωση της στάσης μας"

Λίγη ώρα μετά την είδηση ότι ο Άγγλος πρώην διαιτητής προσελήφθη στη Νότιγχαμ Φόρεστ η Ένωση έκανε γνωστή τη θέση της για το θέμα, τονίζοντας ότι το γεγονός είναι δικαίωση των όσων έλεγε.

ΑΕΚ: Εξελίξεις και στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέρνει η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μιας και λίγο μετά την συγκεκριμένη είδηση ήρθε η αντίδραση από πλευράς Ένωσης, που σημειώνει μεταξύ άλλων πως: «αποτελεί δικαίωση της στάσης μας στο θέμα. Από την αρχή ήμασταν κάθετοι για τον ρόλο του και κατανοούν όλοι πλέον τι θα σήμαινε για το πρωτάθλημα να έχει θέση ευθύνης στην διαιτησία, όπως και τι σήμαινε όταν είχε».

Να υπενθυμίσουμε ότι σε συνεδρίαση της Λίγκας ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, είχε ζητήσει εξηγήσεις για τον ρόλο του Κλάτενμπερκ και εγγράφως να μάθει τους όρους της σύμβασης του και τα χρήματα με τα οποία αμειβόταν, με τη πάγια θέση της ομάδας να είναι πως δεν υπάρχει κανένας ρόλος για τον Κλάτενμπεργκ και ως εκ τούτου δεν πρέπει να έχει έμμισθη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags