Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει στατιστικό που θέλει τον ΠΑΟΚ να μην έχει βάλει γκολ ποτέ στο πρώτο τέταρτο και στο δεύτερο ημίχρονο, σε πολλά ματς, μπαίνει νωχελικά. Γενικώς είναι ομάδα που μπαίνει στα ημίχρονα και χρειάζεται χρόνο να διαβάσει τον αντίπαλο και το πληρώνει, ειδικά, στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από την άλλη υπάρχει ένα ερωτηματικό, γιατί πολλοί δεν μπορούν να είναι βέβαιοι τι θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός σε επίπεδο ροτέισον ή φιλοσοφίας, αλλά σίγουρα έχει καλή ψυχολογία μετά την ευρωπαϊκή νίκη. Και οι δύο πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε μεσοβδόμαδα και τι έρχεται», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ θα πάει με τον βασικό κορμό που είδαμε στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή τον Ατρόμητο και θα υπάρξει ένα… μπέρδεμα στους μεσοεπιθετικούς, που ξεκινάει με τον Κωνσταντέλια και δεν ξέρουμε πόσες δυνάμεις έχει για αυτό το ματς. Η απουσία του Τάισον είναι σημαντική, αφού είναι ξεχωριστός και βοηθάει στη δημιουργία και τις γρήγορες επιθέσεις για την ομάδα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!