Facebook Pixel Τεράστιο το κόστος για να μην έχει προβλήματα με το νέο αθλητικό νόμο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 07:11:00

Τα σκάει... χοντρά ο Καρυπίδης - Τεράστιο το κόστος για να μην έχει προβλήματα με το νέο αθλητικό νόμο

Sportdog Team
Τα σκάει... χοντρά ο Καρυπίδης - Τεράστιο το κόστος για να μην έχει προβλήματα με το νέο αθλητικό νόμο

Τα γήπεδα άνοιξαν ξανά, ο κόσμος πάει και πάλι να δει από κοντά ποδόσφαιρο, σε μια εικόνα αν μη τι άλλο όμορφη, που έλειψε το τελευταίο δίμηνο λόγω αποφάσεων της κυβέρνησης.

Άρης: Τα γήπεδα άνοιξαν ξανά, ο κόσμος πάει και πάλι να δει από κοντά ποδόσφαιρο, σε μια εικόνα αν μη τι άλλο όμορφη, που έλειψε το τελευταίο δίμηνο λόγω αποφάσεων της κυβέρνησης.

Βέβαια η επιστροφή στην κανονικότητα έγινε με κάποιου είδους προϋποθέσεις, μια εκ των οποίων η τοποθέτηση καμερών, συγκεκριμένων προδιαγραφών στα γήπεδα, ώστε να διεξάγονται παιχνίδια και να μην υπάρχουν τιμωρίες για τις ομάδες. Ένα κόστος που βαρύνει αποκλειστικά τις ΠΑΕ και τις βάζει στη διαδικασία να πληρώσουν αρκετά χρήματα.

Σε ό,τι αφορά στον Άρη και το Κλεάνθης Βικελίδης, το κόστος για τις κάμερες είναι αρκετά μεγάλο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί είναι μεγαλύτερο από 250.000 ευρώ. Σημειώνεται πως όλη αυτή διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Μαρτίου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι "μικροί" του Μεντιλίμπαρ - Ο… νέος Τσιμίκας, ο ανίκητος στόπερ ύψους 1.93μ. και ο δικός του Κωνσταντέλιας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags