Facebook Pixel "Φτιαγμένος" ποδοσφαιριστής του Άρη: "Ήρθα για να πάρω τίτλους" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 03:51:00

"Φτιαγμένος" ποδοσφαιριστής του Άρη: "Ήρθα για να πάρω τίτλους" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οι Κίτρινοι πήραν πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Ατρομήτου, με παίκτη της ομάδας να... φωνάζει πως ο στόχος του είναι να κατακτήσει τρόπαια με τον Άρη.

Βλαντιμίρ Νταρίντα: Ο μέσος του Άρη ήταν αυτός που... κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο, στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον ίδιο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στη NOVA, να σημειώνει ότι ήρθε στους Κίτρινους με στόχο να κατακτήσει τίτλους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ και που βοήθησα την ομάδα. Τώρα περιμένουμε τον κόσμο μας στο… σπίτι μας. Μας φέρνει πιο κοντά στα πλέι οφ και φυσικά περιμένουμε τη ρεβάνς κόντρα στον Παναιτωλικό. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη», σχολίασε ο Τσέχος μέσος, ο οποίος ρωτήθηκε για το Κύπελλο που κατέκτησε στην Τσεχία και την ευκαιρία που έχει με τον Άρη: «Ημουν νεαρός τότε… Αυτό που περιμένω τώρα είναι να κατακτήσω το τρόπαιο με τον Αρη. Για αυτό ήρθα, να πάρω τίτλους», είπε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι "μικροί" του Μεντιλίμπαρ - Ο… νέος Τσιμίκας, ο ανίκητος στόπερ ύψους 1.93μ. και ο δικός του Κωνσταντέλιας!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags