Facebook Pixel ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: "Δεν έπρεπε να μετρήσει το 1-1- Κόκκινη Πασχαλάκη" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 00:04:00

"Δικαιώνει" Ολυμπιακό ο Βαρούχας - "Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ - Κόκκινη Πασχαλάκη" (Vid)

Sportdog Team
"Δικαιώνει" Ολυμπιακό ο Βαρούχας - "Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ - Κόκκινη Πασχαλάκη" (Vid)

Η φάση που κανείς δεν παρατήρησε στην Τούμπα! Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας, τονίζοντας πως το ευρύ σκορ... έσωσε τον Γερμανό διαιτητή!

Όπως συμβαίνει συνήθως στη Super League, η 23η αγωνιστική είχε μπόλικη κουβέντα για τη διαιτησία, συνεπώς η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα στην Αθλητική Κυριακή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο καθηγητής διαιτησίας αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Τούμπας, δικαιώνοντας μεταξύ άλλων τις φωνές του Ολυμπιακού για το γκολ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1. Όπως τόνισε, υπήρχε φάουλ του Κωνσταντέλια στον Ροντινέι στην αρχή της φάσης, άρα το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ωστόσο μίλησε για μία ακόμα φάση που λίγοι παρατήρησαν και έκανε λόγο για κόκκινη κάρτα, που θα έπρεπε να δοθεί σε βάρος του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο περιστατικό του 70ού λεπτού, όταν ο Πασχαλάκης κράτησε σκόπιμα την μπάλα καθυστερώντας το παιχνίδι, ενέργεια που προκάλεσε την αντίδραση του Τόμας. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είδε σωστά την κίτρινη κάρτα, αλλά θα έπρεπε να κιτρινιστεί και ο Πασχαλάκης, ο οποίος είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση από το 64'!

Κατά τα άλλα, ο παλαίμαχος διαιτητής δικαίωσε διαιτητή και VAR στις αποφάσεις τους να μην καταλογίσουν πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε δύο περιπτώσεις (πτώση Κουλιεράκη στο 21' και Μουργκ στο 48') και υπέρ του Ολυμπιακού σε μία (πτώση Ποντένσε στο 47').

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεσιτάλ Μεντιλίμπαρ με καμικάζι, καθάρισε ΠΑΟΚ με δύο κομπίνες - Διέλυσε τον... Λουτσέσκου ο Ποντένσε (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags