Facebook Pixel Κίνηση με... νόημα από Λουτσέσκου - Στην Αθήνα με την αποστολή ο Τάισον
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 15:32:00

Κίνηση με... νόημα από Λουτσέσκου - Στην Αθήνα με την αποστολή του ΠΑΟΚ ο Τάισον

Sportdog Team
Κίνηση με... νόημα από Λουτσέσκου - Στην Αθήνα με την αποστολή του ΠΑΟΚ ο Τάισον

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την βαριά ήττα με 1-4 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και να ρίξει το βάρος στον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό, όπου θα κριθεί ο στόχος του Κυπέλλου. 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την βαριά ήττα με 1-4 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και να ρίξει το βάρος στον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό, όπου θα κριθεί ο στόχος του Κυπέλλου.

Πέρα από την αγωνιστική (ψυχολογική κατά βάση) προετοιμασία, το βάρος πέφτει στην έφεση του Τάισον και το κατά πόσο μπορεί να πέσει η ποινή σε μία αγωνιστική (την οποία έχει εκτίσει ήδη κόντρα στους «ερυθρόλευκους») και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Λεωφόρου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης των δύο αγωνιστικών και μάλιστα ζήτησε να γίνει εκδίκαση αύριο για να γνωρίζει ο προπονητής αν θα τον έχει στην διάθεσή του και να ετοιμάσει το πλάνο του. 

Ωστόσο, η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να ορίσει δικάσιμο για την Τρίτη και όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για το πρωί της Τετάρτης στις 10 (μαζί και η υπόθεση του Μπακασέτα), τονίζοντας όμως ότι θα υπάρχει άμεση ανακοίνωση απόφασης, άρα γύρω στις 12 ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θα γνωρίζουν αν ο Βραζιλιάνος είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Κατά συνέπεια, ο Τάισον θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και εκεί θα μάθει αν θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Λεωφόρο το απόγευμα της ίδιας μέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή της οικογένειας του Άλκη: "Σιχαμερό πανό στην Τούμπα" (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags