Γιώργος Κούτσης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, όπου και μίλησε για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα υποστηρίζοντας ότι ο Δικέφαλος κάνει μια φυσιολογική αγνωνιστική κολιά και ευχήθηκε να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.

«Είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί μια ομάδα να είναι σε φόρμα όλη την περίοδο. Αυτό είναι το ένα στοιχείο. Το άλλο είναι ότι οι ομάδες που συναγωνίζονται τον ΠΑΟΚ και δεν είχαν ελκυστική εικόνα έχουν βελτιωθεί. Εύχομαι η κάμψη του ΠΑΟΚ να σταματήσει και να επανέλθει εκεί που ήταν πριν 20 μέρες».

Αν οι αντίπαλοι έχουν μάθει τον ΠΑΟΚ: «Αυτό συμβαίνει. Και εσύ θα διαβάσεις τους αντιπάλους και θα σε διαβάσουν και αυτοί, είναι υψηλό το σκάουτινγκ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το απρόβλεπτο, αν εξαιρέσεις τον Κωνσταντέλια οι παίκτες δεν έχουν το απρόβλεπτο. Είχε μια σκέψη προφανώς να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα αλλά το ψιθυρίζει, πρέπει να το πει με δυναμικό τρόπο. Είναι στο 1-2 εδώ και καιρό και δεν υπάρχει η πίστη για το πρωτάθλημα. Περισσότερο το ακούω από τον Ολυμπιακό που είναι τέταρτος παρά από τον ΠΑΟΚ. Είναι λάθος. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να το λέει με τους 47 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ να το ψιθυρίζει. Πρέπει να αναπροσδιορίσει το επικοινωνιακό του κομμάτι. Είναι η ομάδα πρώτη και ο κόσμος λέει «λες να πάρουμε το πρωτάθλημα;». Πρέπει να το εκφράσει να το διεκδικήσει και θα το πάρει το πρωτάθλημα».

Αν ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστικά προβλήματα: «Δεν νομίζω ότι έχει αγωνιστικά προβλήματα,. Είναι μια φυσιολογική φθορά, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Να το περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτό είναι το θέμα. Το ματς στη Λεωφόρο είναι οριακό χρειάζεται αυτοπεποίθηση, είναι σε τρεις στόχους και πρέπει να τους διεκδικήσει και τους τρεις. Και αν αποκλειστεί μένουν άλλοι δυο δεν θα τα βάψει μαύρα. Δηλαδή ο Λουτσέσκου ήταν κακός όταν έχασε πέρσι τον τελικό από την ΑΕΚ, ήταν ο καλύτερος στον κόσμο πριν 20 μέρες και τώρα είναι ο χειρότερος; Δεν υπάρχει ισορροπία», είπε ο Γιώργος Κούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τί είδε ο διαιτητής με Ροντινέι στο 1-1 του ΠΑΟΚ - Φάουλ και αποβολή, κανένα πέναλτι για ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)