Facebook Pixel Αποθέωσε Μεντιλίμπαρ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 13:18:00

Αποθέωσε Μεντιλίμπαρ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Έχει κανονικό προπονητή ο Ολυμπιακός"

Αποθέωσε Μεντιλίμπαρ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Έχει κανονικό προπονητή ο Ολυμπιακός"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε για το ντέρμπι της Τούμπας, αποθεώνοντας τον Βάσκο τεχνικό.

Λευτέρης Σακελλαρίου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και μίλησε για τον διασυρμό του Δικεφάλου από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας, σχολίασε το ντεφορμάρισμα των «ασπρόμαυρων» ενώ χαρακτήρισε σοβαρή ομάδα τους «ερυθρόλευκους» με κανονικό προπονητή.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του, αν κάνει το 3x3 στη συνέχεια θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. δεν θέλω να ακουστώ γραφικός, αλλά κάτι δεν μου πήγε καλά από τα πρώτα δέκα λεπτά. τα κοντρόλ, τα νεύρα, πήγαιναν δεύτεροι στην μπάλα, . Ο Ολυμπιακός δεν έκανε τέλεια εμφάνιση στην Τούμπα, αλλά έκανε τις φάσεις του γκολ και ήταν πιο σωστά δομημένο το παιχνίδι του. Πλέον είναι πιο σοβαρός ο Ολυμπιακός και έχει κανονικό προπονητή. Πήρε ψυχολογία από την Ευρώπη και καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα, που μπορεί να του αποφέρει έξτρα ψυχολογία για τα πλέι οφ.

Όταν παίζεις με διεκδικητές του τίτλου, πρέπει να δείχνεις από το πρώτο ημίχρονο τι θέλεις να κάνεις και να μην περιμένεις το δεύτερο μέρος που βγαίνει η κούραση. Αν συνεχιστεί το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ, τότε θα σημαίνει πως δεν προετοιμάστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ψυχολογίας και ένα καλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο θα γυρίσει το κουμπί».

Για το αν βρέθηκε στην Τούμπα με πρώην συμπαίκτες του: «Κατάφερα και μίλησα με τον Βιεϊρίνια. Είναι μια προσωπικότητα στον ΠΑΟΚ που και να μην παίζει, πρέπει να υπάρχει στα αποδυτήρια. Να μπορεί να εξηγήσει στους άλλους συμπαίκτες του τι σημαίνει η ομάδα», είπε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags